Da li me još uvijek voli

Da li me još uvijek voli

Da li me još uvijek voli svakome padne na pamet

Ljubav je predivna i čarobna ali isto tako može istovremeno biti kompleksna i frustrirajuća. Dvije osobe koje se vole i provode vrijeme zajedno će većinu vremena pokazivati očite znakove ljubavi i zanesenosti no situacije u životu ne mogu vječito biti idealne. S vremena na vrijeme će se dogoditi neka svađa ili će se dobiti osjećaj da je vaš odnos zahladio. Povremene svađe nisu ništa nužno loše, sve je to normalna ljudska pojava kod bilo kakvog značajnog odnosa. No ako primijetite da odnos nije više ono što je nekad bio sigurno ćete se zapitati da li me još uvijek voli. Bez obzira na to koliko ste već dugo u vezi, ne postoji nikad garancija da će sve vječito funkcionirati onako kako bi htjeli. Svaka veza zahtjeva međusobni trud i rad kako mogla dugoročno potrajati. Baš zato je dobro s vremena na vrijeme postaviti si pitanje da li me još uvijek voli kako bi dobili jasniju predodžbu o svojoj vezi.

Da li me još uvijek voli i na što obratiti pozornost

Većina nas jako dobro može raspoznati kada veza funkcionira dobro. No prije ili kasnije se mogu javiti neke trzavice radi kojih se možda pojavi sumnja da li me još uvijek voli. Kako bi bili načisto kako vaša veza stoji najbolje što možete napraviti je da si postavite nekoliko pitanja uz koja ćete moći analizirati situaciju. Ako imate dojam da ste postali distancirani, zapitajte se postoje li neki stresovi na poslu koji su možda pridonijeli tome? Stres može napraviti da se muškarci povuku u sebe i ne pokazuju toliko osjećaje ali to ne znači da vas više ne voli. Razgovarate li svakodnevno o svojim životima i provedenom danu? Manjak komunikacije je indikacija nekog problema ali ne znači nužno da vas ne voli već da ga nešto drugo muči. Ako želite saznati da li me još uvijek voli, morate poraditi na komunikaciji jer to je jedini način na koji odnos može ići na bolje.

Da li me još uvijek voli i važnost komunikacije

Ako ste primijetili neko neobično ponašanje kod svoje druge polovice, nije ništa čudno ako vam je napamet palo da li me još uvijek voli. Ako je krenuo ostajati dulje ne poslu, ne mora nužno imati ljubavnicu već možda ulaže više vremena kako bi došao do napredovanja. Ako je krenuo skrivati svoj mobitel koji je inače dostupan, to ne mora značiti da poskrivećki razgovara s drugom već možda samo dogovara neko iznenađenje za vas. Povjerenje je ključan dio svake veze pa je stoga bitno da si možete međusobno vjerovati jer bez toga je veza u startu pred propustom. Pokušajte više komunicirati i obraćati pozornost jedno na drugo pa se nećete ni zapitati da li me još uvijek voli jer će to biti i te kako jasno. Ne zaboravite da je nekad flert i malo nježnosti i te kako dovoljna motivacija da se muškarac više opusti i otvori za mogućnost razgovora. Pokažite da ste tu za njega i po reakciji će vam biti jasno kako se osjeća prema vama.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE