Kako do polovnog auta

Kako do polovnog auta

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do polovnog auta, što morate znati prije kupnje rabljenog auta

Danas na internetu postoji vodič za gotovo sve, tako da ne čudi da kako do polovnog auta isto krije određene smjernice kojih bi se valjalo pridržavati ako razmatrate uzimati „novi“ auto. Hrvati se sve više odlučuju na kupnju rabljenih nego novih automobila, razlog nije samo dobar omjer cijene i kvalitete već veća mogućnost biranja. Statistike kažu kako u samo prve dvije godine novi automobili na tržištu izgube do čak 40% svoje vrijednosti, upravo zato je pametnije za primjerice desetak tisuća eura kupiti rabljeno vozilo više klase nego noviji auto niže klase. Gospodarska situacija trenutno ide na ruku kupcima. Kako to mislimo? Zbog trenutne nelikvidnosti i pomanjkanja novaca teško je prodati auto, zato je kupac s gotovinom uvijek u dobroj situaciji. Dobra priprema i pažljiv izbor su prvi koraci za kako do polovnog auta. Što bi trebalo znati prije kupnje takvog auta? Vi kao kupac ste u boljoj situaciji od samog prodavatelja i nema nikakvog razloga za žurbu pri sklapanju dogovora. Priče o hitnoj prodaji i kratkotrajnoj ponudi su čisti marketinški trikovi. Uzmite si vremena i pažljivo pogledajte više automobila koji vas zanimaju, odluku donesite na temelju vaših zapažanja. Probajte saznati što više podataka o automobilu kojeg želite kupiti, postavljajte pitanja poput; koliko vrijedi ovaj auto na tržištu rabljenih vozila, izlazi li uskoro novi model ovakvog automobila. Sigurno se pitate zašto ova pitanja. Pojavom novog modela, cijena rabljenog mora pasti za dodatnih 10%.

Kako do polovnog auta, savjeti pri kupnji rabljenog automobila

Zbog neprestanog rasta cijene goriva i poprilično visokih cijena novih automobila, sve više ljudi se odlučuje na kupnju rabljenog auta. Na tržištu rabljenih automobila se mogu naći kvalitetni automobili, no važno je prepoznati da li se radi o lošoj prodaji. Prodavači rabljenih automobila se naravno koriste određenim trikovima kako bi vam prodali auto, evo na što morate obratiti pozornost kako bi znali kako do polovnog auta: Prvo i osnovno je bitno da ste upoznati s ponudom na tržištu kao i cijenama automobila, nikako ne nasjedajte na primjere kao: ponuda dana, kratkotrajna ponuda itd. Definirajte svoje prioritete i potrebe, morate znati kakav vam auto najbolje odgovara. Primjerice: Isplativije je kupiti veći automobil na tržištu rabljenih automobila, no njihova potrošnja i davanja su veća od manjih automobila. Sljedeće na što želite obratiti pozornost su naravno podaci o prijeđenoj kilometraži, prodavači često žele uljepšati ovaj dio priče zato uvijek zatražite dokumente automobila s posljednjeg tehničkog pregleda. Kada vam se čini da je ponuda predobra da bi bila istinita, često je, niska cijena po riječima odličnog automobila može biti naznaka da je auto često mijenjao vlasnike. Prodavači rabljenih automobila često žele sakriti oštećenja kako bi auto izgledao primamljivo, obratite pozornost na svježe lakirane automobile i ne ustručavajte se pitati razlog zašto je automobil lakiran. Obavezno tražite probnu vožnju automobila koji vas zanima, nakon 15-20 minuta vožnje možete tek procijeniti da li je auto bez kvarova ili ne. Savjetuje se da na kupnju rabljenog automobila povedete stručnjaka, primjerice automehaničara ili autolakirera koji imaju prakse u uočavanju bilo kakvih vanjskih nedostataka. Kako do polovnog auta? S budžetom. Odredite si budžet koji ste spremni dati za automobil i nemojte ga mijenjati. Kada napravite konačnu odluku i kupnju rabljenog automobila, obavezno pregledajte sve papire kako bi se uvjerili da je sve u redu. Također je bitno da odmah pri kupnji automobila sredite vaše papire i prepišete auto na sebe.

Kako do polovnog auta, negativne strane rabljenih automobila

U teoriji kako do polovnog auta ne zvuči teško, zapravo sve se čini kao vrlo lagan i normalan proces. Nažalost kupnja rabljenih automobila često znaju imati i negativne strane. Ako vi kao kupac niste dovoljno upoznati s tržištem automobila i ako imate stav da vam je bitno da auto vozi, često možete završiti s autom s kojim ćete imati više problema nego koristi. Prijevare se događaju svugdje, i upravo na tržištu automobila su najčešće. Ono što je bitno naglasiti je kako se savjetuje kupnja rabljenih vozila kod renomiranih trgovaca koji na rabljena vozila daju garanciju do 24 mjeseca, što uvelike smanjuje rizik bilo kakve prijevare. Obratite pozornost također na prodaju automobila, da li trgovac naglašava kako mu je zgodnije da platite novcem na ruke ili ne. Iako je mnogim trgovcima lakše poslovati s novcem nego preko uplata i kredita, većina klijenata nema uvijek određeni novac kod sebe. Što onda? Možete zatražiti isplatu brze pozajmice ili brzi zajam i u 15-ak minuta ćete imati navedeni novac, no bitno je naglasiti kako trgovcu ne bi smjelo ovo biti primarno. Tržište rabljenih automobila je savršeno mjesto za prodaju ukradenih vozila, tako da ne nasjedajte nikako na ponude da za nekoliko tisuća eura možete kupiti solidan Audi ili BMW. Ako vam ovakva ponuda ipak zvuči dobra, detaljno pregledajte sve dokumente od automobila. Često mijenjanje vlasnika može biti loš znak, ako je moguće zatražite provjeru ispravnosti dokumenata kod javnog bilježnika. Put kako do polovnog auta i sama kupnja polovnog auta put je pun odluka i pregovaranja, zato vam svakako savjetujemo da se pripremite i sa sobom povedete nekoga tko se razumije u tržište automobila danas.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p