Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi

kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, banke i crne liste

Sigurno ste čuli za banke u njihove crne liste. Što su one zapravo? Stručni naziv za crnu listu je SRI ili Sustav razmjene informacija, banke jednom mjesečno razmjenjuju imena klijenata koji nisu bili uredni u plaćanju svojih dugovanja. Crna lista je popis osoba koje su neuredne platiše po kreditima, tekućem računu ili kreditnom karticama. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi? Ostvarivanje pozajmice dok ste na crnoj listi je moguće, ali ne u bankama ili HROKU. Već putem online zajmodavaca tj. kreditnih agencija koje nude brze opcije isplaćivanja novaca. Doći do bankovne pozajmice, ili do kredita je gotovo nemoguće kada se jednom nađete na crnoj listi, i upravo ovo mnogim građanima predstavlja problem. Kako se riješiti financijskih problema ili dugova, Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi? Brze online pozajmice ili brzi online zajmovi kao i krediti mogu vam biti spas koji tražite kada vam je potreban dodatni novac.

Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, kreditne agencije

Zadnjih godina kreditne agencije postaju sve popularnije u Hrvatskoj, razlog? Kreditne agencije su često drugi izbor mnogih građana kada im banka okrene leđa kada je u pitanju novac. Online pozajmice i zajmovi su tako postali traženi oblik brzog novca i njihova potražnja drastično raste ne iz godine u godinu, nego iz mjeseca u mjesec. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi? Kreditne agencije, poznatije kao online zajmodavci ne posluju pod istim pravilima kao i banke. Da bi ostvarili brze pozajmice, zajam ili manji kredit, potrebno je samo imati dokaz o mjesečnom prihodu i osnovnu dokumentaciju u obliku preslike osobne iskaznice i preslike tekućeg računa. Kreditne agencije ne gledaju vašu kreditnu sposobnost niti da li ste dužnik u banci, one samo gledaju da imate dokaz o prihodu s kojim ćete u najkraćem roku otplatiti zatraženu pozajmicu ili zajam. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi? Jednostavno, pronalaskom odgovarajućeg online zajmodavca. Popis najboljih kreditnih agencija tj. online zajmodavaca možete pronaći na stranicama koje su specijalizirane upravo za pronalazak najboljih online pozajmica ili zajmova.

Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, brza pozajmica

Odgovorili smo Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, no kako zatražiti brzu online pozajmicu? Pomoću specijaliziranih stranica za pronalazak najboljih ponuda vezano za brze pozajmice, zajmove i kredite istražite ponudu. Kada uočite pozajmicu koja odgovara vašim potrebama, stisnite na ponudu i stranica će vas automatski preusmjeriti na web stranicu online zajmodavca. Što sada? Na svakoj stranici online zajmodavca su koraci koje morate ispuniti kako bi ostvarili pozajmicu. Prvo pomoću kreditnog kalkulatora odabirete iznos pozajmice i rok otplate, zatim vam kreditni kalkulator izračuna sve troškove. Nakon ovog koraka ispunjavate online obrazac koji se sastoji od upita o vašim osnovnim podacima. Za kraj prilažete traženu dokumentaciju i online šaljete svoju ponudu zajmodavcu. Zajmodavac vam se javlja u roku svega par minuta i ako je zahtjev odobren isplata je na vašem računu u roku od svega par minuta. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi nikada nije bilo lakše. Potrebno vam je samo par minuta vašeg vremena i brza internet veza.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p