Kako iznenaditi muža

Kako iznenaditi muža

Kako iznenaditi muža, svi vole iznenađenja

Svatko od nas voli iznenađenja, bilo da su oni mali pokloni ili neki jednostavan znak pažnje kao malena pusa u neočekivanom trenutku. Lako je iznenaditi voljenu osobu kada znate sve o njoj, zapravo mnogi bi pomislili kako je ovo veoma jednostavna stvar za izvest, no što kada ste već u braku sa svojom boljom polovicom već neko određeno vrijeme i kada vaš muž ima sve što može poželjeti? Kako iznenaditi muža tada? Muškarci vole iznenađenja isto kao i žene, dapače čak i više cijene određene sitnice nego žene. Kao žena, vi sigurno znate što vaš muškarac voli. Iako je najsigurniji način pitati muža što recimo želi, to nikako nije iznenađenje. Slušajte svog muža, pratite što gleda kada ste vani u kupnji, sjetite se nekog trenutka kojeg ste podijelili a znate da je njemu od iznimne važnosti i tu ćete naći odgovor na pitanje kako iznenaditi muža na originalni način. Pustite mašti na volju, iznenađenja ne moraju uvijek biti materijalna.

Kako iznenaditi muža, razna iznenađenja

Naravno, najlakši način je recimo pretražiti internet i gledati popis od npr. Top 10 načina kako iznenaditi muža, no da li je to iznenađenje zaista onda od srca? Navesti ćemo vam par načina koji vam mogu pomoći kako da iznenađenje za vašeg muža bude originalno na vaš način. Krenite od toga da se interesirate za njegove hobije, recite mu kako želite provesti dan u tome da radite nešto što je njemu hobi. Naveli smo kako bi bilo dobro da obratite pažnju da to što vaš muž gleda, za što se interesira, kupite mu ono nešto što mu je zapelo za oko a nije tada kupio, uz ovo iznenađenje napišite porukicu da se sjećate kako je gledao navedeni poklon. Romantične večere možda zvuče kao klišej, no svi dobro znamo kako ljubav ide kroz želudac, priredite vašem mužu ono što najviše voli jesti i zezajte se kako ste za desert vi. Totalno neočekivano priđite svome mužu i odvedite ga u spavaću, recite mu kako mu želite pokazati nešto novo. Imate primjerice neko mjesto koje vam oboje znači? Organizirajte odlazak na to mjesto, ponesite sa sobom nešto za popiti i gricnuti i provedite dan tamo. Ostavljajte malene porukice „volim te“ na raznim mjestima i pošaljite mu poruku primjerice da pogleda u svoj novčanik. Kako iznenaditi muža nije težak zadatak, bitno je da pokrenete kreativne misli.

Kako iznenaditi muža, njegove reakcije

Muškarci kao i žene vole iznenađenja. Iako su naučeni primati manje iznenađenja nego žene, oni ih iznimno cijene. Dokazano je kako muškarci više od svega vole osjećaj sigurnosti, bilo da je u pitanju veza ili brak, tako da iznenađenje gdje vi možete pokazati svoju ljubav je i više nego dobro došlo. Iako muškarci slove kao snažniji spol, istraživanja su pokazala da su itekako više osjećajniji od nježnijeg spola samo što ne pokazuju to kao i žene. Kako iznenaditi muža može biti posve originalno iznenađenje ako dobro poznajete svoju bolju polovicu. Top 10 načina kako iznenaditi muža mogu vam ponuditi solucije poput kupnje alata, skupocjenog sata, vi u donjem čipkastom rublju itd. Ali ništa od navedenog nije originalno i nije nešto što će na vašeg muža ostaviti onaj wow efekt, a upravo to želite kod svakog iznenađenja. Prije nego se odlučite iznenaditi muža razmislite malo kako da to bude originalno. I naravno, ne morate nužno samo iznenaditi muža za njegov rođendan, ili na godišnjicu. Muža možete iznenaditi svaki dan malim ne materijalnim iznenađenjima kako bi se osjećao još više voljen pored vas.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE