Kako pozajmiti novac

kako pozajmiti novac

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 19.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako pozajmiti novac, posuđivanje novca

Često u potrebi za novcem si postavimo pitanje od koga posuditi novac kada nam hitno treba? Da li je bolje zatražiti novac od obitelji, prijatelja, možda kolega s posla i šefa ili jednostavno podnijeti zahtjev za brzu online pozajmicu? Kako pozajmiti novac je vječito pitanje kod mnogih, osobito u današnje doba kada cijene rapidno rastu. Zadnji mjeseci su mnogima od nas pokazali koliko je financijska stabilnost važna u svakodnevnom životu, osobito ako se nađemo u nezgodnoj novčanoj situaciji. Zdravstvena kriza koja je trenutno prisutna u svijetu je mnoge dovela do toga da rade iz udobnosti svojeg doma, što je isto tako rezultiralo stagnacijama plaća ili dovelo do njihovog smanjenja. Što ako sada imate novčane izdatke? Vaš primjerice kredit ili neku drugu novčanu obvezu nije briga da li vi imate novac ili ne, obaveza je i traži da je se podmiri kako ne bi se suočavali s raznim posljedicama. Kako pozajmiti novac? Klasični odgovori su svakako da prvo upitate svoje najbliže, zatim možda banku i na kraju razmotriti brze online pozajmice ili brze online kredite.

Kako pozajmiti novac, posuđivanje novaca od najbližih

Posudba novaca od užih članova obitelji mnogima od nas nije strana stvar. Normalno je da će vam majka, otac, brat ili sestra uskočiti kada vam je nešto hitno, ali da li je to najpametniji način za kako pozajmiti novac? Mnogi su naravno i zažalili kada su novac posudili od svojih najbližih. I dok možete dogovoriti kako ćete vraćati posuđeni novac, pitanje „Za što ti treba novac“ je neizbježno. Možda je pametnije novac posuditi od prijatelja, prijatelji vas ipak bolje poznaju i nećete morati objašnjavati gdje ste potrošili svoj novac i kako ste se doveli do toga da nemate za ono za što vam treba. Prijateljstvo se gradi na povjerenju, tako da vraćanje novca u dogovorenom roku je itekako od velike važnosti ako želite zadržati kvalitetan odnos. Kako pozajmiti novac? Posuditi novac možete također od kolege s posla ili možete zatražiti šefa na poslu da vam prijevremeno isplati određeni dio plaće. Ako možda nemate dobre odnose sa svojim najbližnjima ili ako jednostavno se ne želite objašnjavati za što vam točno treba novac, sljedeća opcija su vam banke i kreditne agencije sa ponudom brze pozajmice.

Kako pozajmiti novac, banke i kreditne agencije

Naravno da prva ustanova koja vam padne na pamet kada je u pitanju novac je banka. Kako pozajmiti novac od banke? Svi znamo da kako banke privlače svoje klijente sa sloganima poput „Uz vas kada vam je najpotrebnije“ i sl. No da li je to zaista tako? Istina je da ako se nalazite u nekom dugu ili nemate dovoljno velika primanja da u banci nemate što tražiti. Odobravanje čak i pozajmice traži od vas kreditnu sposobnost. U prijevodu morate biti čisti kao suza po pitanju podmirenja novčanih obveza i morate ispunjavati stroge kriterije koje banka nalaže. Kreditne agencije koje danas posluju većinom kao online zajmodavci su ipak nešto privrženiji kada je u pitanju posuđivanje novaca kada vam je najpotrebnije. Kako biste mogli posuditi i do nekoliko tisuća eura putem online zajmodavaca, morate biti punoljetni i imati državljanstvo RH, kao i redovna primanja i neblokiran račun na koji može sjesti vaša isplata. Zahtjev za posudbu novca bilo da je riječ o brzoj online pozajmici ili kreditu možete ispuniti na web stranici zajmodavca gdje su navedeni svi koraci. Sve što morate imati je par minuta vremena i brzu internet vezu. Potrebna vam je osnovna dokumentacija poput preslike osobne i tekućeg računa te platne liste. Nakon slanja zahtjeva, u roku od svega par minuta dobivate odgovor i isplatu na vaš račun. Bitno je znati kako vam za online pozajmicu ili kredit nije potreban jamac, nije potreban nikakav zalog ili depozit, traži se minimalna dokumentacija, fleksibilno vrijeme u kojem možete predati svoj zahtjev, ne morate objašnjavati razlog zašto posuđujete novac, jasan izračun pristojbe i povrata novca. Brze online pozajmice, brzi online krediti, brzi mini krediti, sve su ovo najlakši odgovori na pitanje kako pozajmiti novac.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p