Kako se vratiti na pravi put sa svojim financijama

Kako se vratiti na pravi put sa svojim financijama

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:55
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako organizirati financije?

Danas se svatko od nas suočava s istim pitanjima koja se tiču vlastitih financija: kako rasporediti rashode? Kako organizirati financije? Kako složiti funkcionalan plan koji se tiče financija? Da bismo funkcionirali u društvu u kojemu živimo neophodno je stvoriti vlastiti plan! Upravo zato je potrebno uložiti puno truda u tako nešto. Kako organizirati financije pored svih životnih briga? Ako želimo kupiti novi auto, preurediti našu vikendicu ili organizirati putovanje u drugu zemlju, potrebno je imati stabilan plan. Pomoći ćemo u slaganju tog plana, svaki dobar plan treba imati jasan popis prihoda i rashoda. Raspodijelite rashode u posebne kategorije i dobro razmotrite koliko novaca ćete odložiti na svaku kategoriju. Kada je vlastiti plan u pitanju, moramo pronaći granicu između ekonomičnosti i vlastitog komfora. Prođimo sada kroz neke od savjeta pomoću kojih ćete moći svoj život bolje organizirati. Pratite savjete koji najviše odgovaraju Vašem tipu osobnosti i pronađite granicu tamo gdje će biti efikasna i udobna odjednom.

Financije i savjeti: kako planirati?

Kada biste zaista napravili promjenu u svom financijskom programu, morat ćete dobro izvagati koliko novaca smije otići na neki od Vaših gušteva! Kada sortirate osnovne potrebe, oduzmete sve račune i stanarine, morate otvoriti novu kategoriju koja nosi ime “štednja”. Razmišljajte o tome koliko možete odvojiti mjesečno za kasnije. Jedan od načina da biste osigurali takav financijski plan jest banka. U banci možete ostavljati novac kako biste prikupili dovoljan kapital jednog dana da biste nešto ostvarili. Neovisno o tome koji su Vaši financijski ciljevi, već sam čin štednje svakako je dovoljan da biste si otvorili vrata nekada kasnije. Financije koje se vode po takvoj logici mogu uroditi pametnim poslovnim idejama ili pomoći pri ostvarenju nekih od naših snova! Upravo zato morate voditi financije pametno te ne trebate gledati na to kao na neku muku već kao na priliku koju ćete moći iskoristiti kasnije! Uz pravi plan, moći ćete realizirati sve svoje planove!

Financije i savjeti: kako uštedjeti?

Sve to zvuči vrlo bajno i krasno, no što kada krenemo u realizaciju takvih planova? Tada moramo razmišljati da uspjeh čini jedna pametna rutina i nečeg čega se držimo iz dana u dan kao pijani plota! Ukoliko smo odlučili manje novaca odlagati na cigarete, onda zaista manje pušimo! Ukoliko smo odlučili češće jesti doma, onda zaista ne naručujemo dostavu u trenutcima slabosti! Jednom kada smo riješili uštedu, onda možemo gledati kako novac koji imamo možemo dobro uložiti! Financije nam dozvoljavaju realizaciju neke poslovne ideje, ali mogu poslužiti i da bismo kupili nekretninu. Naravno da postoji milijun načina da potrošimo novce – bitno je da u ono u što na kraju uložimo – da tome zaista vjerujemo! Poslovne ideje ostvaruju se upornošću i konstantnim nastojanjima da se unaprijede! Vaše financije i Vaš financijski plan pomoći će Vam da realizirate svoje ideje i započnete neku drugu etapu u svome životu o kojoj ćete pisati u starosti!

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p