Kako zaboraviti ljubavnika

Kako zaboraviti ljubavnika

Kako zaboraviti ljubavnika, odnosi

Svi znamo kako određeni međuljudski odnosi mogu biti komplicirani. Mnogi od nas su se našli u određenim situacijama kada su pomislili da više ništa nema smisla i kako razgovori samo privremeno riješe određeni problem. Kada je u pitanju veza ili brak, i kada se izgubi ona prvobitna čar odnosa jer su se mnogi uhvatili one „zdravo za gotovo“, nastaje problem. Svatko od nas se voli osjećati voljeno, poželjno, cijenjeno sa strane nekoga drugog, i ponekad kada ti osjećaji nestanu nađemo se pred zidom. Razgovori mogu riješiti stvar, razni bračni savjetnici i općenito neki savjest sa strane prijatelja može pomoći, no pitanje je na koliko? Kada se proba navedeno i kada nažalost rezultata nema, mnogi se okrenu pod navodnicima alternativi i odaberu imati ljubavnika ili ljubavnicu. Zašto ne prekinuti vezu ili zatražiti rastavu braka? Psihologija danas je pokazala da ljudi danas kada varaju razmišljaju tako da imaju sigurnu luku, koja je vaš partner i avanturu što je ljubavnik. Odnosi su danas postali stvar koja se dosta istražuje, jer ljudsko ponašanje uvijek ima iznenađujućih faktora. Naravno, u procesu kada imate ljubavnika može doći i do ne planiranog zaljubljivanja i pitanja kako zaboraviti ljubavnika. Čak i kada mislite da igrate na sigurno, nekad sami sebi stvarate zamku. Kako zaboraviti ljubavnika je pitanje koje si mnoge žene postave kada shvate da je avantura otišla predaleko.

Kako zaboraviti ljubavnika, načini kako zaboraviti

Avanture nerijetko prerastu u nešto više. Ponekad sama činjenica da je vaša ljubav zabranjena u jednu ruku pridonosi tom osjećaju. Da, postoje žene koje su spremne radi novo pronađene ljubavi riskirati sigurnu luku braka ili veze, no većina žena nažalost nisu tako hrabre i traže načine kako zaboraviti ljubavnika kako bi mogle normalno nastaviti svoj život. Koji su to načini kako zaboraviti ljubavnika? Svi znamo da nakupljene emocije rješavamo kroz suze, odaberite si jedan dan i isplačite dušu ako treba, zatim si postavite datum od kojeg kreče vaš novi život bez te osobe, naravno neće biti lako ali planirana patnja je bolja nego ona koju odugovlačite. Napišite crnu listu, na komad papira napišite što vas je sve smetalo kod ljubavnika i svaki puta kada se osjećate u čežnji pročitajte tu listu. Ova lista vam može pomoći shvatiti kako ta osoba ipak nije bila ništa više od same avanture. Otiđite van s prijateljicom ili prijateljicama i pokrenite temu ljubavnika, imajte na pameti da ovo možete učiniti samo s prijateljicama kojima vjerujete, recite im kako je to sve bilo i kako je sad ta osoba samo ostala uspomena. Ohrabrivanje može imati snažan efekt na vas. Krenite se baviti nekim sportom kako bi ste ispucali višak negativnih emocija ako ih još imate unutar sebe. Organizirajte neki izlet, pobjegnite malo od okoline koja vas podsjeća na ljubavnika, nova okolina ima pozitivan utjecaj na vašu psihu. Fokusirajte se na rad, ako ste osoba kojoj je posao više bitan, fokusirajte se na obavljanje radnih zadatka i nećete imati vremena za razmišljanje o bivšem ljubavniku.

Kako zaboraviti ljubavnika, što nakon

Možete zaboraviti, no činjenica da će određene uspomene uvijek biti prisutne unutar vaših misli. Kako zaboraviti ljubavnika u potpunosti nažalost nije moguće. Nitko od nas nema tu moć da izbrišemo nešto trajno iz našeg sjećanja kao da se nikada nije dogodilo. Možete zadržati lijepe uspomene i povremeno se možda nasmijati na njih, ali nikako si nemojte dozvoliti povratak na staro gdje vas emocije iznutra grizu. Da li trebate priznati da ste imali ljubavnika? To je osobno na vama. Ako smatrate da bi vam savjest tad bila čista svakako, ako smatrate da je bolje da to bude vaša tajna i to je u redu. Nikako nije u redu povrijediti ljude, bilo da su oni to zaslužili ili ne. Kako spriječiti samu sebe da imate ljubavnika i da se na kraju pitate kako zaboraviti ljubavnika? To je pitanje na koje samo vi znate odgovor. Veze kao i brakovi zahtijevaju konstantni rad sa strane oba partnera ili supružnika, i ako vam se pojavi poriv gdje želite nešto drugo, uvijek je najbolja opcija prvo pričati s vašom drugom polovicom kako se osjećate prije negoli se nađete u situaciji koja nikako nije zahvalna.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE