Kako zavesti curu

Kako zavesti curu

Kako zavesti curu pričom

Zavođenje je poput droge izlaženja. Uzbuđenje zbog upoznavanja djevojke i zavođenja iz restorana u spavaću sobu nije kao ništa drugo na svijetu, to je poseban osjećaj. Ovdje će vam se točno pokazati kako zavesti curu i kako možete riješiti takvu situaciju koja stoji pred vama te čeka vaš slijedeći potez. Umjetnost zavođenja sastoji se u igranju s osjećajima – izgradnji napetosti, požude i želje, zadržavajući malo suzdržanosti i tajnovitosti kako bi se djevojka vratila po još ako joj se sviđa vaš trik kako zavesti curu koji ste upotrijebili na njoj.

Ne postoji ništa što djevojka smatra seksi više nego što je muškarac seksualno želi. MORATE biti muškarac i izraziti svoju seksualnu namjeru. Budući da imate samo ograničeni prostor za priliku prije nego što postanete žrtva strašne prijateljske zone. Pokažite svoju želju – je li to verbalno uz erotske priče ili fizički. Evo nekoliko primjera kako to točno možete učiniti. Pokažite joj da je želite načinom na koji je gledate i zagledajte joj se u usne. Poljubite ju nakon prvog spoja. Nakon što ste izgradili odnos s djevojkom koju ste upravo upoznali u baru, šapnite joj na uho “Zamišljam te golu u mojoj glavi i to me pali” itd. jer takve erotske priče uvijek golicaju maštu. Djevojke su često nesigurne u svoj izgled, čak i one super zgodne! Pa ako možete pohvaliti koliko je lijepa i seksi, bez obzira je li to verbalno ili neverbalno, osjećat će se nevjerojatno u sebi. A s tim će i ona postati manje sramežljiva i nespretna u interakciji i počet će oslobađati i svoju seksualnu stranu.

Kako zavesti curu samopouzdanjem

Onog trenutka kada postanete preočiti sa svojim pokušajem kako zavesti curu – prenagli ste ili naletite na poljubac prerano – obrambeni mehanizam djevojke će se popeti i odbit će vaše željno dupe. Zato nikad ne žurite sa tim stvarima. Što dulje zavodljivi ples traje, to bolje. Koliko ćete dobro izvesti zavođenje i vaš trik kako zavesti curu, ovisi o situaciji, s kojom vrstom djevojke imate posla i koliko dobro možete pročitati znakove privlačnosti koje vam ona dobacuje. Da bismo započeli stvari, krenimo ravno u temeljne principe potrebne da biste postali dobar zavodnik.

Djevojke žele frajera koji zna što želi i ide za tim. Netko tko je spreman riskirati odbijanje pred nedaćama i seksualno preuzeti vodstvo. Uspješno zavođenje ne možete izvesti ako budete promišljeni i sramežljivi. Ako niste sigurni ili se kolebate u potezu, to će biti potpuni turn off za dotičnu djevojku! Na vama je, kao na muškarcu, da samopouzdano preuzmete vodstvo situacije i seksualno eskalirate stvari s nula promašaja. Ako se doimate samouvjereno i kontrolirate situaciju, to će pomoći djevojci da se osjeća ugodno i prijemčivo za vaš napredak. Samopouzdanje osigurava da zavođenje ide glatko, da bude ugodno iskustvo. Nešto što vas u trenutku može opustiti i dopustiti vam da se prepustite.

Kako zavesti curu govorom tijela

Govor tijela igra veliku ulogu u tome kako zavesti curu. 55% komunikacije odvija se samo govorom tijela, stoga budno pazite na neobične pokrete ruku koje oslobađate kad zavodite djevojku. Pozitivan govor tijela ide ruku pod ruku sa samopouzdanjem. Otvarajući svoje tijelo, izgledat ćete samouvjereno.

Evo nekoliko savjeta o potkomuniciranju samopouzdanja putem govora tijela i način kako zavesti curu. Široko otvorite noge do razine manspreadinga. Izbjegavajte prekrižiti ruke ili noge ili se valjati u ramenima. Držite čvrsti kontakt očima i posvetite djevojci punu pažnju, tj. okrenite se tijelom prema njoj. Kad stojite, držite noge široko raširene, a ramena unatrag. A za krajnji izgled – lagano izbacite međunožje kako biste zauzeli položaj alfa mužjaka! Kad držite piće – nemojte ga držati po tijelu. Ispruži to ispred sebe. A ako patite od sindroma neugodne ruke, naslonite ruke na bokove poput divljeg zapadnog kauboja koji se priprema za dvoboj. Ovo će ih spriječiti da načine štetu.

Ovi jednostavni mali pokazivači govora tijela pomoći će vam da podkomunicirate samopouzdanje i zadržite djevojku uključenu u interakciju.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE