Kako zavesti curu

Kako zavesti curu

Kako zavesti curu, prilaženje curi

Mnogi dečki, pa možemo reći muškarci nemaju problema s prilaženjem curi koja im se sviđa, no većini je to još uvijek problem. Lako je biti samopouzdan u određenim situacijama, no što kada trebaš biti frajer ispred cure koja ti se sviđa? Prilaženje curi može biti zaista stresna stvar, opere te nervoza, ne znaš što prvo reći itd. Nemoj gubiti nadu, cure vole i to. Iako mnoge cure uvijek naglašavaju kako vole izbildane frajere koji glume teško osvojive, mnoge od njih zapravo vole i tihe i sramežljive dečke. Cure znaju što žele, one u glavi sebi stvore sliku dečka kakvog žele i idu za time, no znaju ostati i poprilično ugodno iznenađene kada vide da netko tko nije njihov tip je zapravo njihov tip. Kako zavesti curu je pitanje koje ovisi od cure do cure, pa na kraju i od tebe kao dečka. Sigurno imaš neki as u rukavu, probaj se primjerice sjetiti nekog komplimenta kojeg si dobio sa strane neke cure nekad i iskoristi to. Primjerice mnoge cure su ti rekle da imaš lijep osmijeh, prvi odgovor na kako zavesti curu neka ti bude osmijeh, dok joj prilaziš nasmij se.

Kako zavesti curu, osnovna pravila

Svaka cura voli samouvjerenog frajera sa smislom za humor. Jedno od navedenog sigurno imaš. Zna se da ako nasmiješ osobu koja ti se sviđa da imaš već dobre šanse kod nje. Recimo da već dulje vremena imaš jednu curu na pameti, često ju vidiš u lokalnom kafiću, kako zavesti curu? Budi najbolja verzija sebe. To znači da budeš potpuno prirodan i onakav kakav jesi, cure osjete kada dečko glumi frajera samo kako bi dobio broj. Poradi na govoru svog tijela, probaj biti opušten što više moguće i gledati curu u oči dok joj se obraćaš. Probaj nekako staviti sramežljivost sa strane, nervozni osmijeh može biti sladak ali cjelokupna nervoza daje curi do znanja da možda imaš problema sa samopouzdanjem. Nemoj previše čekati da priđeš curi koja ti se sviđa, time ne samo da daješ prostora drugom dečku da proba s uletom nego i gubiš vrijeme. Što prije priđeš curi to prije će vaše druženje krenuti. Nikako nemoj prilaziti curi s glupim uletom, možda će ti se nasmijati ali to će biti više iz pristojnosti nego oduševljenja. Klasično uletavanje s osmijehom i jednostavnim „Bok“ je puno bolje. Naveli smo da ako curu nasmiješ da si na dobrom putu k odgovoru kako zavesti curu. Cure vole kada ih dečko može nasmijati, automatski se mogu više opustiti i uživati u vašem društvu. Komplementiraj curu, ali ne previše. Udjeli joj pomalo neobičan ali sladak kompliment kako bi ostala pomalo iznenađena i oduševljena.

Kako zavesti curu, budi svoj

Znamo da je najlakše reći ma budi svoj i to je to, već će neka pasti na to što jesi. Znaš sigurno za onu „Strpljen-spašen“, ne mislimo na to. Kako zavesti curu proces zahtjeva da budeš svoj, jer odnos koji se gradi od početka na lažnom predstavljanju je osuđen na propast od prvog dana. Već nakon par susreta ljudi krenu uviđati da osoba koju su upoznali na prvom spoju zapravo nije ta osoba, pa onda čemu se mučiti. Priđi djevojci onako kako smatraš da je najbolje, ako ta djevojka otiđe jer si bio prirodan, doći će neka druga koja će znati to cijeniti. Na kraju, zavisi za što tražiš curu. Ako tražiš curu za provod, većini nije bitno mišljenje takvih osoba, ali ako tražiš curu s kojom želiš provoditi vrijeme i postati prijatelj ili nešto više e tu je jako bitno da budeš svoj. Kako zavesti curu je pitanje za koje svaka cura ima pomalo drugačiji odgovor, ali jedno je sigurno kod svake, dobar smisao za humor i mogućnost da ju nasmiješ.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE