Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 19.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li što je kredit na ostatak primanja?

U današnje vrijeme tržište kredita je toliko napredovalo da postoje razno razne kreditne opcije koje mogu zadovoljiti gotovo svaku potrebu čovjeka koja se stvori: najbrži kredit, stambeni krediti, nenamjenski krediti, brze pozajmice, kredit na ostatak primanja itd. samo su neki od njih. U nastavku ćemo objasniti što je kredit na ostatak primanja. To je vesta kredita za one ljude kojima je potreban dodatan izvor novčanog kapitala, a trenutno na svojoj plaći već imaju kredit koji otplaćuju pa stoga nisu sigurni mogu li dobiti još jedan kredit ili ne. Tako će banka u svakom trenutku procjenjivati vašu kreditnu sposobnost. Na pitanje možete li si priuštiti takav kredit odgovor trebate dati najprije vi sami. Procijenite kolika su vam primanja, kolika je kamata na postojeći kredit te koliko vam od tog iznosa ostaje. Drugim riječima, postavite si pitanje možete li nastaviti normalno živjeti ako uzmete još jedan kredit uz postojeći, te kolika mu maksimalna kamata i rok otplate trebaju biti.

Uvjeti za kredit na ostatak primanja

Zamislimo slučaj gdje osoba ima plaću od 1000 eura mjesečno. Od toga mu 300 eura odlazi na mjesečnu ratu za kredit koji već ima. Ipak, ostatak od 800 eura mu nije dovoljno da zadovolji određeni financijski cilj koji mu se stvorio, stoga mu je potreban dodatan kredit na ostatak primanja, drugim riječima još jedan kredit na ovih preostalih 800 eura. Postavlja se pitanje kakvi su uvjeti za dobivanje takvog kredita. Ključan uvjet je naravno vaša kreditna sposobnost, tj. sposobnost otplate takvog kredita. Zajmodavac želi minimizirati svoj rizik stoga mu je potrebno jamstvo da ćete takav kredit moći plaćati. Osim stabilnosti vašeg zaposlenja, jedan od ključnih faktora je koliki je taj ostatak zapravo. Ako npr. imate samo 600 eura plaću, pa 300 odlazi na otplatu dosadašnjeg kredita, preostalih 300 vrlo vjerojatno nije dovoljno za zadovoljenje vaših osnovnih životnih potreba stoga svakako ne trebate uzimate kredit na ostatak primanja koji je u toliko niskom iznosu.

Kako dobiti kredit na ostatak primanja

Ako uzmemo u obzir da se prethodni uvjet ispunio i da je ostatak vaše plaće dovoljno visok da si možete priuštiti kredit na ostatak primanja, postavlja se pitanje od kojeg zajmodavca da uzmete kredit. Dobra vijest je što je takvih zajmodavaca zaista puno, od redovnih kreditnih linija putem banaka, do raznih online zajmova koji su na raspolaganju. Ono što trebate napraviti jest istražiti kredit na ostatak primanja, točnije, ponudu na tržištu, te odvagnuti koja ponuda se čini najpovoljnijom. Drugim riječima, analizirati kreditne uvjete poput kamatne stope, roka otplate i ostale ugovorene uvjete te pronaći onaj ugovorni odnos koji će za vas biti najpovoljniji. Potom, kada ste taj prvi i najvažniji uvjet ispunili, možete pristupiti samom ugovoru i njegovom potpisivanju. Prije toga dobro je savjetovati se sa stručnjakom poput odvjetnika ili s pravnom klinikom ako si odvjetnika ne možete priuštiti. Tek kada imate puno razumijevanje o ugovoru koji ćete potpisati, tek u tom trenutku krenite na potpisivanje.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p