Kredit preko kartice

Kredit preko kartice

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit preko kartice, kartice kao omiljeni način plaćanja

Kredit preko kartice je svakako omiljena opcija mnogim građanima. Razlog? Kartice su zadnjih godina postale omiljena metoda plaćanja većini, što je i sasvim logičan izbor ako uzmemo u obzir da danas sve možemo kupiti na karticu. Po statistikama, u Hrvatskoj se trenutno koristi 8,5 milijuna kartica, što je dvostruko veći broj od stanovnika. Uzevši u obzir navedeno, svaki stanovnik u novčaniku ima više kartica koje se koriste za razne svrhe.

Najveća prednost kartica je svakako njihovo korištenje. S karticama danas možemo kupiti bilo što i bilo kada, što je svakako promijenilo način na koji kupujemo i konzumiramo. Danas se kartice provlače više nego ikada prije, a sve radi brojnih mogućnosti koje nas nerijetko dovode u razne dugove. Velika većina nije niti svjesna svojih troškova jer potrošeni novac ne dolazi iz džepa. Kredit preko kartice, točnije, krediti preko kartica su danas prvi razlog zašto se mnogi građani nalaze u blokadi i raznim zaduženjima.

Kredit preko kartice, minus na tekućem

Najpopularnije rješenje u svijetu kredita na kartice je prekoračenje na tekućem računu. Dozvoljeni minus je potrebno zatražiti, no on se često i samostalno odobrava ako klijent ima odličnu kreditnu sposobnost i velika primanja. Kredit preko kartica predstavlja brzo i jednostavno zaduživanje, ali je isto tako i najskuplji oblik zaduživanja. Same kamatne stope se kreću od 10%, što nam jasno daje uvid u to zašto se mnogi građani bore s izlaskom iz minusa. Kakva je ponuda kredita na kartice u bankama?

Banke u svojoj ponudi imaju razne kredite na kartice. Kredit preko kartice podrazumijeva poseban potrošački kredit koji često ne zahtijeva niti jamce niti učešća. Kredit preko kartice se može izdati s minimalnim rokom otplate i često je namijenjen za kupovinu robe ili usluga široke namjene. Osim banaka, kredite preko kartica nude i razni online zajmodavci, točnije, kreditne kuće. Brza pozajmica, brzi zajam ili brzi kredit se također isplaćuju na karticu klijenta i tako im je omogućeno trošenje.

Kredit preko kartice, kreditne kuće i krediti na kartice

Kredit preko kartice nama isto značenje u kreditnim kućama kao i u bankama. Navedeni kredit se preko kreditnih kuća ostvaruje na lakši i brži način, i često u roku od samo 24 sata od prijave. Navedeni kredit može ostvariti bilo koja punoljetna osoba koja ima tekući račun i redovita mjesečna primanja. Kredit preko kartice u kreditnoj kući podrazumijeva nenamjenski kredit koji se može potrošiti na bilo što. Do kredita se dolazi isključivo online putem, što znači da štedite svoje vrijeme.

Za realizaciju kredita na karticu potrebni su Vam osnovni dokumenti koji se prilažu na web stranicu kreditne kuće. Nakon odobrenja kredita, potpisuje se ugovor o pozajmljivanju novca i slijedi isplata. Koja opcija je najbolja? Ukoliko vam je novac zaista hitan, kreditne kuće su svakako najbolja opcija. Uz njih nema naknadnih zaduženja, ulaženje u dublje minuse, blokade računa. Krediti na karticu preko kreditnih kuća su ne samo sigurne i brze, već se dobivaju bez pretjerane dokumentacije i nepotrebnih provjera. Vaša jedina zadaća je vratiti dug u dogovorenom roku otplate.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p