Otplata kredita u Bugarskoj

Otplata kredita u Bugarskoj

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 19.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otplata kredita u Bugarskoj, krediti u EU

Ulaskom u EU Hrvatskim građanima je pružena mogućnost podizanja kredita i otvaranja računa u inozemnim bankama. Iako cijeli proces u teoriji zvuči primamljivo i ostvarivo, praksa je u više navrata pokazala suprotno. I dok zakonodavstvo nalaže kako svaki građanin zemalja članica EU može podići kredit u bilo kojoj zemlji koja je također članica, banke su uzele stvar u svoje ruke. Tako da ako se odlučite podići kredit u jednoj od država koja je članica EU, morate imati na umu da banke mogu biti itekako nesklone posuđivanju novca osobama koje prebivaju u državi u kojoj određena banka nema sjedište, također postoji nesklonost izdavanja kredita osobama koje nemaju stalno prebivalište u zemlji u kojoj dižu kredit. Iako banke mogu određivati ovakva pravila, nemaju pravo diskriminirati klijente, što daje klijentu mogućnost traženja pisanog odgovora zašto je odbijen s kojim se može obratiti FIN NET-u za savjet i pomoć, Otplata kredita u Bugarskoj kao članici EU se odvija po većinskim pravilima. Postoje određene zemlje poput Češke koje imaju pomalo manja stroga pravila oko odobravanja kredita strancima. Naravno, Bugarska također nudi i kredite putem kreditnih agencija. Credit24.bg je svakako najpoznatiji zajmodavac koji ima dugogodišnje međunarodno financijsko iskustvo. Svojim radom diljem EU-a i svijeta ostvarili su veliki broj partera i klijenata. Također je bitno naglasiti kako nude dodatne pogodnosti za nove klijente. Otplata kredita u Bugarskoj putem kreditnih kuća se u pravilu odvija kao i u Hrvatskoj, uzmete određeni zajam i vraćate ga u određenom roku bez dodatnih naknada.

Otplata kredita u Bugarskoj, usporedba kreditnih ponuda

Kao i u Hrvatskoj, prije podizanja kredita važno je napraviti usporedbu kredita na kreditnom tržištu. Prije potpisivanja ugovora o kreditu u banci, najbolje je prvo usporediti ponude raznih banaka. Kako? Prije potpisivanja ugovora o kreditu, banka vam je dužna dostaviti dokument pod imenom „Obrazac standardnih informacija o kreditu za potrošače u EU“. Ovaj obrazac je smišljen kako bi klijent imao najbolji mogući uvid u uvjete bilo kojeg kredita kojeg ga zanima, obrazac sadrži: Značajke ugovora o kreditu, troškove i iznos samog kredita, efektivnu kamatnu stopu, iznos i rok otplate, napomenu o važnijim pravnim aspektima. Ovo znači da slobodno možete otići u više banaka. Postoje mnoge komplikacije oko podizanja i otplate kredita u zemljama EU. Otplata kredita u Bugarskoj uvelike ovisi od banke u kojoj želite zatražiti kredit, i da li je ta banka voljna poslovati s vama. Naveli smo kako Bugarska ima vodeću kreditnu agenciju u Jugoistočnoj Europi i šire, što vam pruža još jednu mogućnost kada je u pitanju otplata kredita u Bugarskoj.

Otplata kredita u Bugarskoj, banke i kreditne agencije

Konkurencija na kreditnom tržištu između banaka i kreditnih kuća odvija se godinama u svakoj zemlji. Koji je razlog tome? Kreditne kuće nalaze rupe u poslovanju banaka i koriste ih u svoju korist, primjerice banke u zemljama članica EU po pravili bih trebale odobravati kredit svakome građaninu Europske Unije, no to se ne događa. Upravo ovdje kreditne agencije predstavljaju svoj model kreditiranja koji može pomoći bilo kome bez obzira na njihovo državljanstvo. Realizacija kredita je također lakša nego u bankama. I dok otplata kredita u Bugarskoj putem banaka ako vam uopće odobre kredit je proces za sebe, kreditne agencije će maksimalno olakšati cijelu proceduru. Postavlja se pitanje da li se isplati podizati kredit van granice Hrvatske? Odgovor je i da i ne. Ponude kredita svakako variraju. Ako možda niste spremni odvajati vrijeme za odlazak u razne banke i pronalaženje načina za kako podići kredit i kako izgleda otplata kredita u Bugarskoj, možda je bolje da pogledate ponudu povoljnih kredita unutar naše granice. Brzi online krediti dostupni su putem svake kreditne kuće u gotovo svakoj zemlji članice EU, i često su izbor mnogih kada nemogu dobiti bankarski kredit.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p