Otplata kredita u Češkoj

Otplata kredita u Češkoj

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otplata kredita u Češkoj, uzimanje kredita u Češkoj

Krediti koji su svakako danas najtraženiji u ostalim zemljama članica Europske Unije su svakako potrošački i hipotekarni krediti. I dok je Hrvatska ulaskom u EU dobila zeleno svijetlo za podizanje kredita u ostalim zemljama članica EU, mnoge zakonske regulative stoje na putu za realizaciju. Tako primjerice mnoge banke u određenim državama poput Slovenije ili Austrije ne odobravaju kredit potencijalnim klijentima ako banka u kojoj žele podići kredit nema sjedište u Hrvatskoj, kao i ako osoba koja želi podići kredit nema stalno prebivalište u zemlji u kojoj pokušava podići kredit. Banke slobodno mogu određivati ovakva pravila. Malo je banaka koje ne posluju po mogli bi reći strogim pravilima u jednu ruku diskriminacije, a država koja vam može ponuditi potrošačke i hipotekarne kredite bez previše pitanja je Češka. Proces za dobivanje kredita, kao i otplata kredita u Češkoj je ipak uvelike različita od ostalih zemalja članica EU. Tako primjerice glavni zahtjevi za dobivanje hipotekarnog financiranja u Češkoj su sljedeći: Obavezno morate imati prisutnost vlastitog kapitala, barem u 30% vrijednosti nekretnine i troškova za registraciju vaše kupoprodajne transakcije, iznos financiranja mora iznositi najmanje 300. 000 kruna tj. 12. 000 eura za pojedinca, razdoblje financiranja se mora postaviti tako da se zajam u potpunosti isplati prije nego zajmoprimac dosegne dob za mirovinu. Morate dostaviti sljedeće dokumente: Međunarodnu putovnicu, dokument o mjestu vašeg prebivališta, drugi dokaz identiteta poput osobne, potvrda prihoda na dopisnici banke ili potvrda o plaći, izvod iz banke, ugovor o radu na neodređeno. Otplata kredita u Češkoj kao i samo dobivanje kredita je dosta slično kao i u Hrvatskoj. Također je bitno naglasiti i prisutnost kreditnih agencija koje preko svojih ponuda nude brzi online kredit. Rychlapujcka15.cz tako u svojoj ponudi nudi brze zajmove i kredite u iznosu do 4000 EUR.

Otplata kredita u Češkoj, potrošački kredit

Potrošački kredit se daje na razdoblje od 3-5 godina, u pravilu ako razmatrate ovakav oblik kredita ne postoje određena stroga pravila koja vam određuju da li ga možete ili ne možete dobiti. Vama kao zajmoprimcu su zajamčeni fiksni uvjeti kredita tijekom cijelog roka otplate. Kamatne stope na potrošački kredit je nešto veći, od 6%. Maksimalni i minimalni iznos dogovarate u banci po mogućnosti vaše otplate. Da bi Češke banke mogle razmotriti vaš zahtjev za potrošački kredit, morate dostaviti sljedeće dokumente: Obrazac zahtjeva za kredit, dva dokumenta koja pokazuju vaš identitet, dokaz da imate stabilan dohotke, poreznu prijavu ili drugi dokument o nedostatku proračunskih dugova, podatke o mjesečnim troškovima kućanstva. Dobivanje kao i otplata kredita u Češkoj je mnogo jednostavnije. Važno je naglasiti i komercijalno kreditiranje koji se izdaju u poslovne svrhe i mogu se iskoristiti za kupnju stambenih, poslovnih nekretnina. Prednosti koje nudi kreditiranje u Češkoj su sljedeća: Nedostatak boravišne dozvole ili stalnog boravka u Češkoj nije prepreka za dobivanje kredita, kod potpisivanje ugovora o kreditu bitno je da imate Schengensku vizu, možete pomoću hipotekarnog kredita postati vlasnik nekretnine i refinancirati postojeći kredit u Češkoj, banke ne naplaćuju dodatne naknade za servisiranje kreditnog računa, provizija kreditnih sredstava iznosi 0, 4% od ukupnog kredita. Otplata kredita u Češkoj je po primjerima koji se navode itekako isplativ.

Otplata kredita u Češkoj, mogućnost podizanja kredita

Hrvati su poznati po tome da razmatraju najpovoljniji opciju kreditiranja, čak i ako je u pitanju dizanje i otplata kredita u inozemstvu. Mnogi stranci tj. Državljani Slovačke i ostalih zemalja koje se nalaze u blizini Češke često traže kredite u navedenoj zemlji. Naravno, važno je naglasiti da postoji popis banaka koje daju kredite strancima, najbolje je obratiti se banci koja ima sjedište u Češkoj i u Hrvatskoj, primjerice Sberbank. Također je važno naglasiti kako banke nisu jedine institucije koje vam mogu pružiti kredit. Dobivanje i otplata kredita u Češkoj je moguća i putem nebankovnih zajmova. Nebankarske organizacije su kreditne agencije koje pružaju svoje kredite putem interneta. Uvjeti pružanja usluge kreditiranja su sljedeći, ovisno o bankama i kreditnim agencijama: Minimalna dob od 18 godina, potvrda o stalnim primanjima, stalan boravak u Češkoj, bankovni račun. Zakonske regulative se mijenjaju gotovo svakodnevno kod odobravanja kredita u pojedinim zemljama članica EU, tako da je vrlo bitno raspitati se detaljno prije odluke o primjerice kreditiranju i otplata kredita u Češkoj. Ako ipak tražite manji kredit, svakako preporučujemo da putem stranice Rychlapujcka15.cz pogledate ponuđene mogućnosti za brzi online kredit.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p