Posudba novca uz kamatu

posudba novca uz kamatu

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca uz kamatu, što su kamate

Razne pozajmice, zajmovi i krediti se mogu uzeti s kamatom ili bez nje. Vaš zajmoprimac se može obavezati da vi uz glavnicu dugujete i kamate. Tako se ugovorne kamate određuju putem ugovora, a određena su stanjem kapitala na tržištu potražnje i ponude. Kamata naravno ovisi o vrsti kredita kojeg uzimate. Što je manja novčana svota, to vam je rok otplate manji, ali je zato kamatna stopa viša nego kod primjerice dugoročnih kredita. Posudba novca uz kamatu je sasvim najnormalnije poslovanje koje provodi svaka banka. Što su zapravo kamate? Kamata je iznos naknade koji tražitelj odobrenog kredita plaća za pozajmljeni iznos na određeno vrijeme. Kamatna stopa se definira kao cijena pozajmljivanja novca i kao takva izražava se u postotku u određenom vremenskom razdoblju dok traje otplata. Posudba novca uz kamatu je kao što smo naveli sasvim normalan oblik kreditnog poslovanja. Kamatna stopa također pokazuje koliko posto više vi kao dužnik morate vratit financijskoj ustanovi od koje ste posudili novac u odnosu na iznosu pozajmljenog novca, tj. glavnicu.

Posudba novca uz kamatu, posudba novca

Svatko od nas se barem jednom u životu susreo s iznenadnim troškom i zatrebao nam je dodatni novac kako bi riješili neki problem. Odluka o tome gdje ćete i od koga posuditi novac ne smije biti olaka, zato je bitno hladne glave razmisliti o tome kako si pomoći. Danas postoje mnogi načini kako možete doći do novca, a jedna od sigurnijih načina je svakako posudba novca uz kamatu koju možete potražiti u svakoj banci, i ostalim financijskim ustanovama kao i kreditnim agencijama. Svaka financijska ustanova posluje po svojim jedinstvenim pravilima, tako da primjerice u anci se nećete susresti s istim pravilima kao i u kreditnim agencijama. Kod koga je najpametnije izvršiti postupak posudba novca uz kamatu? Odgovor je striktno na vama. I dok banke određuju mnoga stroga pravila kod odobrenja pozajmica, zajmova ili kredita, kreditne agencije su dosta liberalne po odobravanju istih. Sve financijske institucije imaju svoje prednosti i mane, zato je bitno da prije određivanja ustanove u kojoj želite zatražiti novac znate koliki vam iznos novaca treba i za što.

Posudba novca uz kamatu, gdje posuditi novac

Posudba novca uz kamatu danas možete dobiti u bilo kojoj financijskoj instituciji. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, već sad možete preko svojeg mobitela zatražiti posudba novca uz kamatu i ostvariti isplatu. Dvije najčešće financijske institucije za posudbu novaca su svakako banke i kreditne agencije. Ako ste ikada podizali zajam ili kredit u banci onda znate koliko vremena i energije morate utrošiti kako bi realizirali novac na vašem računu. Kreditne agencije s druge strane su svoje poslovanje preselile online gdje posluju kao online zajmodavci i nude ponudu brze online pozajmice i zajmove kao i brzi online kredit. I dok obje institucije imaju svojih prednosti i mana, na vama je jedino odluka koliko hitno vam je potreban novac na vašem računu. Kod banaka isplatu možete čekati od par dana do tjedana, dok kreditne agencije vrše isplatu na vaš račun najkasnije u roku od 24 sata od prijave. Svakako je najbolje prvo provjeriti na raznim specijaliziranim stranicama najbolju ponudu online pozajmica i zajmova. i kod banke i kod kreditnih agencija i zatim napraviti odluku.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p