Što je sugar daddy

Seeking Arrangement (PREPORUKA)

Trazis SUGAR BABY? Posjeti mjesto gdje lijepi i uspješni ljudi, pouzdano i diskretno nalaze djevojke za uzajamno korisne odnose.

Što je sugar daddy

Što je sugar daddy i gdje pronaći jednog?

Ako nas pitate što je sugar daddy onda vrlo vjerojatno živite ispod kamena ili nikada niste čuli engleski jezik. Sugar daddy je muškarac koji ima dovoljno para da osvoji ženu (ali i muškarce) samo svojim novcem. Sponzoruše su sugar daddyijima glavni target, one muškarce biraju na osnovu njihovih primanja, a sugar daddy traži ženu koja neće puno prigovarat ako ju zasipa novcem. Idealna kombinacija. Ona je lijepa, on je bogat. Što je sugar daddy? Ako se to pitaš vjerojatno te zanima i gdje pronaći jednog.. Ako je to razlog zašto si nas posjetila, na dobrom si mjestu. Sugar daddya nije lako naći, a najgori su oni muškarci koji puno zarađuju, a gadovi to ne pokazuju. I kako onda pronaći onog pravog? Kad je u pitanju taj koji se ne kurči sa svojim novcima, onda znaš da je taj najbolji – em ima puno para, em još te pare ne troši na sebe.

Što je sugar daddy? Kako pronaći bogatog lika i živjeti život iz snova?

Da bi pronašla sugar daddya, počni izlaziti na mjesta koja okupljaju ljude visokog statusa. Dakle, nema više odlaska na vikendicu iznad Senja – prave lokacije za ovo ljeto su Dubrovnik, Makarska i gdje god drugdje idu ruski magnati na Jadran. Ne zaboravi i Istru – treba se malo motat oko skupih viletina u Istri pa kao slučajno zapesti nekom daddyu za oko. Možda uhvatiš nekog odvjetnika iz Europe i napokon vidiš malo svijeta. Prava sponzoruša isto tako nikad ne ide u lov na frajere nesređena – pokaži što imaš i što ti daješ zauzvrat. Ako želiš bogatog frajera, znaj da takvi likovi očekuju samo najbolje. Zato namaži lice, obrij noge, sredi punani i u lov. Ako si se malo zapustila u karanteni, kreni vježbat. Misliš da će odabrati tebe svu zapuštenu, a pored tebe je 20 zategnutih curica od 20 godina s dobrom guzom i sisama? Što je sugar daddy? Onaj tko se pita ovakvo pitanje ima i podpitanja sigurno. Što je sugar daddy i kako ga naći? E tu smo!

Što je sugar daddy i koliko je najbolje da ima godina?

Glavni problem sa sugar daddyijima je tak što je pola njih već jako staro. Ako voliš malo starije dedice, imat ćeš jako veliki izbor na biranje. Što su stariji i kriteriji im padaju pa ćeš ga lakše moći obrlatiti. Moraš isto tako misliti i na razliku u godinama. Ako je tatica stariji od tebe 30 godina, onda svu lovu koju ti daje možda bolje da ne trošiš odmah, trebat će ti kad on umre, a ti udješ tek u 40-u. Što je sugar daddy stariji, imaš i više briga oko njega. Stariji frajeri idu češće doktoru, a to ćeš ti morat voziti. Stariji frajeri su također češće mrzovoljniji, a ti ćeš to morati istrpjeti. Što je sugar daddy mlađi, bit će lakše, ali je i veća šansa da te s vremenom zamijeni. Ako nađeš sugar daddya koji je tek par godina stariji, kroz par godina bi on mogao lako i još mlatiti sa strane. U svijetu sponzoruša teško je naći sugar daddya baš za sebe, ali ako se dovoljno potrudiš, pronaći ćeš muškarca koji će ti priuštiti sve.
Tagovi:

Seeking Arrangement (PREPORUKA)

Trazis SUGAR BABY? Posjeti mjesto gdje lijepi i uspješni ljudi, pouzdano i diskretno nalaze djevojke za uzajamno korisne odnose.

VIŠE IZ KATEGORIJE