Tražim pozajmicu

Tražim pozajmicu

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:12
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražim pozajmicu i zanima me koja je najbolja

Ako mi zafali novčanih sredstava i nemam drugog načina da ih namaknem, tražim pozajmicu. Jeste li se i vi pitali kako naći najbolje pozajmice Internet je dobro mjesto za početak pretraživanja. Obavljajući široku online pretragu hipotekarnih stopa u vašem području, dobit ćete dobar osjećaj tržišta. Zatim, kontaktirajte banke, kreditne sindikate, ili druge zajmodavce i hipotekarne brokere na svom području. Pitajte svakog zajmodavca ili brokera kojeg tražite: Popis tekućih kamatnih stopa za njihove dostupne hipotekarne kredite i jesu li stope koje se kotiraju najniže za taj dan ili tjedan; koje naknade zajmodavac obično naplaćuje za svaki zajam; godišnja stopa postotka svakog kredita (APR). APR vam kaže godišnji trošak zajma na temelju kamatne stope i bodova, brokerskih naknada i određenih drugih naknada koje ćete možda morati platiti, uključujući određene troškove zatvaranja.
Jesu li cijene za različite proizvode fiksne ili prilagodljive te koje se bodove ili naknade podudaraju s različitim stopama. Ponekad možete dobiti bolju cijenu ukoliko plaćate „bodove” ili dodatne naknade. Ali pobrinite se da zapravo dobijete nižu kamatnu stopu u zamjenu za dodatne bodove koje plaćate. Nadamo se da uz pomoću ovih savjeta više nikada nećete izjaviti rečenicu: tražim pozajmicu

Ako ste ikada izjavili “tražim pozajmicu” ovo morate znati

Znate li da trebate posuditi, ali niste sigurni da li ćete vjerojatno biti prihvaćeni, koliko vam je potrebno ili koja je najbolja opcija za vas? Prvi korak je: upoznajte svoj kreditni rejting. Prije nego što počnete sa zahtjevom za kredit, dobro je znati kako izgleda vaš kreditni rejting. Kreditna ocjena je specifična za vas, s višim rezultatom općenito što znači da ćete vjerojatno biti prihvaćeni, u usporedbi s niskim ocjenama što bi moglo značiti da ste manje vjerojatni da ćete biti prihvaćeni.

Nije dovoljno izjaviti tražim pozajmicu i nadat se najbolje. Prije nego što uguglaš tražim pozajmicu trebaš znati još neke stvari.
Možeš saznati svoj kreditni rejting tako da upitaš banku kod koje si već imao otvoreni račun da ti kaže. Ako pak ne znaš koji ti je kreditni rejting ili misliš da ga nemaš, neka ti glavni cilj bude izgradnja što boljeg kreditnoj rejtinga. To ćeš postići tako da svoje dugove na vrijeme podmiruješ, tj. da si vjeran i dobar zajmoprimac.

Tražim pozajmicu i ne znam od kud krenuti

Normalno je biti izgubljen ako po prvi put ulazite u svijet kredita. Pojmovi poput brzi kredit, pozajmica, zajam, online zajam su nešto s čim se niste prije susreli, Ako si si ikada rekao tražim pozajmicu, ili pak u google upisao tražim pozajmicu, to je dobar znak da tek krećeš u taj svijet. U nastavku ćemo iznijeti par savjeta koje trebate znati. Postoji puno različitih razloga zašto možda tražite posuditi novac, Pa je važno uzeti u obzir točno koliko vam je potrebno prije nego što počnete. Vjenčanje će vjerojatno koštati drugačije od sjajnog novog produžetka tvoje kuće, pa se pobrini da obaviš istraživanje prije nego kreneš. Prije nego što se prijavite, važno je znati koliko ste u mogućnosti vratiti prema vašem zajmu svaki mjesec. U tome mogu pomoći razni dostupni kalkulatori zajma koji postoje na internetu. Možete odrediti iznos koji vam treba i rok otplate a zatim vidjeti koliko bi mjesečno trebali plaćati.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p