Znakovi da idete u financijsku katastrofu

Znakovi da idete u financijsku katastrofu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prvi znakovi da vas je stigla financijska katastrofa

Recesija, visoka inflacija, visoki porezi, ratovi, mala primanja, rijetke povišice samo su djelić vaše situacije koja ukazuje na prve znakove da vas je sustigla financijska katastrofa. Na svoju financijsku situaciju najviše utječete vi sami. Ako imate mala primanja prvo morate biti svjesni koliko novaca mjesečno trošite, koliko novaca vam je potrebno da podmirite osnovne životne mjesečne troškove i to usporedite sa svojim mjesečnim primanjima. Podvucite crtu na kraju mjeseca i bit će vam jasno da su prvi znakovi financijske propasti na vašim vratima ako je minus u pitanju nakon podvučene crte na kraju mjeseca.

Ukoliko živite u stanu čija stanarina je previsoka svakako razmislite da li vam je to potrebno u životu jer su sa većim stanom veće i režije. Možda da pronađete manji i jeftiniji stan te ćete tako smanjiti troškove. Troškove možete smanjiti ako prestanete peglati karticu i zaduživati se iznad svojim mogućnosti kupujući odjeću i obuću koja vam zapravo nije nužna. Smanjite izlaske, skupe restorane, putovanja, zapravo sve što ne pripada egzistencijalnim potrebama, te tada podvucite crtu u usporedbi sa svojim primanjima, ako ste i dalje u minusu može vam pomoći jedino hitri kredit koji će vas održati da vas financijska katastrofa ne uništi.

Financijska katastrofa kao posljedica zaduživanja

Kupovanjem na kartice, kupovanjem na rate, kupovanjem stvari koje vam nisu potrebne trošite sve više i više, a vaši dugovi su sve veći i veći. Financijska katastrofa je već pokucala na vaša vrata jer je vaše peglanje kartica i ulaženje u minus na tekućem uzrokovalo vašu financijsku situaciju.

Najgore što možete napraviti je da svoje dugove zatvarate kreditima iz oglasnika putem telefonskih razgovora, neugodno ćete se iznenaditi sa iznosom kamata koji ćete morati platiti. Kako bi vaša financijska katastrofa bila riješena radije se obratite svojoj matičnoj banci i ako ste ipak ostali barem malo kreditno sposobni radije uzmite kredit od svoje banke. Stalnim posuđivanjem novca koji nikako da vratite možete narušiti brojna prijateljstva i obiteljske odnose.

Mislite da će vam kockanje pomoći i da ćete zaraditi ogromne svote novaca i da će vas to izvući iz financijske krize. U velikoj ste zabludi jer ćete se kockanjem samo još dublje uvući u dugove i još si više zakomplicirati život.

Financijska katastrofa i kako se suočiti sa njom

Shvatili ste da je financijska katastrofa prisutna u vašem životu, te da trošite puno više nego zarađujete. Svjesni ste da morate drastično rezati svoje troškove jer vaša primanja nikako ne mogu pratiti vau potrošnju. Odlučili ste srezati sve troškove i ostaviti samo one egzistencijalne troškove. To je početak i dobra odluka na dugom putu kako da financijska katastrofa postane vaša prošlost.

Posavjetujte se sa svojim osobnim bankarom da li postoji mogućnost refinanciranja postojećeg kredita kako biste mogli zatvoriti dugove koje imate na kreditnim karticama, minusu na tekućem računu. U takvom slučaju vam svakako treba refinanciranje koje možete dobiti u skladu sa svojim primanjima i kreditnom sposobnosti.

Ukoliko niste kreditno sposobni i nećete moći dobit kredit za refinanciranja vrijeme je da potražite bolje plaćeni posao ili da nađete još jedan posao kako biste mogli dovoljno zaraditi da pokrijete sve dugove koje imate i izvučete se iz financijskih problema, te ćete u budućnosti pametnije raspolagati svojim novcem.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti online kredite i pozajmice?

Kako koristiti online kredite i pozajmice?

U današnje vrijeme, kada je novac postao neizostavan dio naših života, sve je više ljudi koji se odlučuju za online kredite i pozajmice. Online krediti i pozajmice su brzi i jednostavni način da se do

Kako se vratiti na pravi put sa svojim financijama

Kako se vratiti na pravi put sa svojim financijama

Danas se svatko od nas suočava s istim pitanjima koja se tiču vlastitih financija: kako rasporediti rashode? Kako organizirati financije? Kako složiti funkcionalan plan koji se tiče financija? Da bism

Vrste fondova u koje možete uložiti novac

Vrste fondova u koje možete uložiti novac

Imate određenu svotu novaca koja vam trenutno nije potrebna i ne planirate neko vrijeme ulaziti u velike troškove ili kupovine nekretnina ili automobila, te bilo kojih drugih većih troše

Kako svoju djecu naučiti štednji novca

Kako svoju djecu naučiti štednji novca

Djeca od najranijeg doba upijaju znanja i iskustva iz svoje okoline, a dok su vrlo mali roditelji su najbliža okolina koju mala djeca imaju iako su vrlo često roditelji zaposleni i ono malo vremena ko