Znakovi da me više ne voli

Znakovi da me više ne voli

Znakovi da se vezi bliži kraj

Ljubavni i intimni odnosi u nekim slučajevima imaju svoj rok trajanja. Ukoliko se nekom odnosu bliži kraj, obično postoje neki znakovi koji prije toga upućuju na to. Znakovi da se osoba hladi i želi prekinuti neki odnos ponekad su očiti, dok su ponekad dobro prikriveni, no svakako su prisutni te ih treba moći uočiti. Znakove je nekad lako prepoznati kao u slučajevima kada se dogodi totalni emocionalni rez i odvajanje od partnera koje često uključuje izbjegavanje razgovora i gledanja u oči, manja zainteresiranost za ikakve zajedničke aktivnosti kao i mnoge druge. Često to preraste i do toga da se među partnerima pojavi odnos koji je sličniji onom kakav imaju cimeri nego partneri. To može uključivati odbijanje ikakvih intimnih odnosa, no isto tako obuhvaća i mnoge druge aktivnosti koje mogu i ne moraju biti vezane uz intimne aktivnosti. Tome može biti uzrok neka afera koja se ima, kao i mnoge druge situacije.

Znakovi i najčešći uzroci problema

Znakovi da vas manje voli mogu biti raznovrsni kao što smo već ranije u tekstu naveli. Prevare u vezama mogu biti da se tako izrazimo klasične te si pojedinac može naći nekoga u nekom izlasku, na poslu ili u sličnim situacijama. No ponekad si partneri ne mogu ostvariti sve želje i ono o čemu se mašta pa se tako u nekim situacijama traže osobni kontakti koji mogu nuditi razne usluge. Osobni kontakti danas su vrlo česta usluga koju se može naći u mnogim medijima, od onih starijih kao što su novine i teletekst pa sve do interneta koji se svakodnevno posjećuju te je njihov broj sve veći. Takvi kontakti nude razne usluge, od razgovora preko masaža do samih intimnih odnosa. Sve su to znakovi da u nekom odnosu nešto ne štima te mogu dovesti do potpunog ohlađenja odnosa između dvije osobe, nevažno što je to možda samo čisto ispunjavanje želja i maštarija.

Znakovi da vam partner traži osobne kontakte

Znakovi da se odnos hladi su i ti da partner ili partnerica ponekad odlazi od kuće bez da kaže kamo ide, kao i to da odlaze u čudna vremena. Ponekad je riječ i od duljim ostancima na poslu koji to zapravo nisu. Znakovi također mogu uključivati i smanjivanje financijskih sredstava, posebice ukoliko postoji neki zajednički račun ili nešto slično. Svaka afera zahtijeva određeni novčani izdatak, bilo da se radi o klasičnim aferama ili da se radi o korištenju osobnih kontakata. Iako takve ideje nekoga možda i zgražaju, one su poprilično česte te se sve veći broj ljudi okreće kako korištenju, tako i ponudi takvih usluga. Ukoliko smatrate da vas partner i partnerica više ne voli, otvoreno porazgovarajte o tome i odlučite što želite od zajedničkog života. Takve situacije nisu nimalo lake, no ukoliko se ne riješe razgovorom mogu donijeti samo više boli i neugodnih osjećaja koje nitko ne želi u svom životu.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE