Božićni plan štednje: Kako štedjeti za praznike

Božićni plan štednje: Kako štedjeti za praznike

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Štednja za blagdansko razdoblje

Božićno vrijeme nam je svakim danom sve bliže, a na to nas svako malo podsjećaju trgovine koje su se već odavno preuredile u svoje blagdansko ruho. Bez obzira na to kojoj vjeroispovijesti pripadate, blagdansko razdoblje za svakoga drži određeni čar. To je vrijeme kada imamo veći fokus na druženje s obitelji i prijateljima, polako se opuštamo i sve više prepuštamo ugođaju, slavlju, jelu i piću. No praznici za mnoge također predstavljaju najstresnije razdoblje u godini, posebice ako konstantno fali novaca u novčaniku. Slavlje, pokloni i druženje mogu biti krasni ali slika je ponešto drugačija iz perspektive osobe koja si teško može priuštiti sve što je potrebno da bi blagdani zbilja bili posebni. Ako i vas muči manjak novaca oko blagdana, ono što vam je potrebno je dobro isplanirana štednja. S obzirom na to da cijene neprestano rastu ovo možda na prvi pogled djeluje kao nemoguća misija no štednja je i te kako ostvariva opcija.

Štednja i kako ju isplanirati

Ako i vi spadate u skupinu ljudi kojima blagdani predstavljaju vječiti izvor stresa radi manjka novaca s kojim bi si mogli priuštiti sve ono što bi htjeli, ne očajavajte jer imate opcije s kojima si možete olakšati situaciju. Najjednostavniji način za riješiti ovaj problem je pravodobno planirana štednja. Ako već od siječnja krenete svaki mjesec ostavljati samo manji iznos sa strane, do prosinca ćete zasigurno nakupiti i više nego dovoljno novaca za sve svoje blagdanske želje. Druga opcija je da božićne poklone krenete kupovati unaprijed već kroz godinu kada naiđete na povoljne akcije. Na taj način se rasteretite dijela briga za blagdane, a također olakšate situaciju svom novčaniku jer ne kupujete sve odjednom. Naravno, i najbolja štednja može pasti u vodu ako niste u prilici ostavljati novac sa strane jer vam već u startu fali na mjesečnoj razini. Ne brinite jer i za ovo postoji solucija, a najbrže i najsigurnije rješenje predstavljaju nenamjenski krediti.

Štednja i kako doći do novaca

Štednja je dobra ideja za svakodnevni život, a ne samo za blagdansko razdoblje. Poanta svake štednje je da ostavite novac sa strane onda kada ste u prilici za to pa da vam bude pri ruci kada vam je zbilja potreban. Uz malo opreza i praćenja akcija je moguće poprilično uštedjeti na mjesečnoj razini, a kada tu praksu primijenimo na cijelu godinu količina novca koji se uštedi može biti poprilično visoka. Možda vam ne djeluje kao puno ako uštedite koji euro tu i tamo ali sve se to brzo krene nakupljati. No čak ako vam štednja još nije postala dio svakodnevne prakse, do brzog novca uvijek možete doći uz pomoć nenamjenskih kredita. Ova opcija je danas lako ostvariva i svima je dostupna preko interneta. Prijaviti se možete već danas i u roku od 24 sata će na vaš račun sjesti traženi iznos. Ovaj novac trošite kako god poželite, a vraćate ga sa fiksnim mjesečnim ratama.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p