Kako biti romantičan

Kako biti romantičan

Doznajte kako biti romantičan

Mnogi misle kako je romantika stvar prošlosti, te kako nema smisla truditi se iznenaditi osobu koju volite. Moramo naglasiti kako je to potpuno pogrešna percepcija, te nije teško naučiti kako biti romantičan. Mnoge djevojke i žene sanjaju o muškarcu koji zna prepoznati njihove potrebe, te priušitit im mala, slatka iznenađenja. Muškarci se pak boje romantike, misle kako žene mogu oduševiti samo skupocijeni pokloni. Iako ima žena koje vole samo velike i skupe poklone, ali većina zapravo samo želi male znakove pažnje tu i tamo. Pojedine sitnice koje radite svaki dan za svoju dragu osobu su također romantika, na jedan drukčiji način. Priprema doručka po ukusu vaše drage osobe, skuhana kava prije nego se vaša draga probudi, te ostavljena poruka na noćnom ormariću prije nego odete na posao. Svaki muškarac može uz malo truda naučiti kako biti romantičan, a za to je dovoljno samo da vam je do vaše drage uistinu stalo. Kada nekog volite, nije teško napraviti taj jedan korak više kako bi pokazali da mislite na tu osobu.

Kako biti romantičan u vezi

Kako bi veza bila uspješna i dugotrajna, potrebno je uložiti truda. Iako se pretpostavlja kako pravi muškarac mora biti tih, čvrst, snažan i ne pokazivati osjećaje, u privatnosti doma možete pokazati da znate kako biti romantičan. Većina pripadnica ženskog spola o romantici nauči iz ljubavnih romana i filmova gdje princ na bijelom konju skida zvijezde s neba za svoju voljenu, piše ljubavna pisma i odlazi u nevjerojatno hrabre pothvate. U stvarnosti je to ipak malo drugačije, stvarni život donosi mnogo trenutaka gdje nismo najdivniji prema voljenoj osobi. Važno je imati razumjevanja za drugu osobu i u teškim trenucima kada teške riječi lako prijeđu preko usana. Ukoliko se vaša voljena nalazi u nekoj težoj fazi života, pronađite vremena za razgovor, pokažite podršku i da zajedno možete riješiti sve, iako možda u tom trenutku nemate jasan plan kako nešto riješiti. Iznenadite svoju dragu sa omiljenim jelom, najdražim filmom. Potajno ostavljena ruža, pripremljena topla kupka mogu učiniti čuda. Kada zaista želite, kako biti romantičan je u osnovi jednostavno. Bitno je samo osluškivati što vaša djevojka ili žena voli. U osnovi postoje neki univerzalni savjeti za romantične geste, no najbolji potezi su upravo oni koji su prilagođeni prirodi vaše veze.

Zašto i kako biti romantičan?

Ukoliko ste proveli određeno vrijeme u lošoj vezi, možete biti u stanju uma gdje mislite da kako biti romantičan je čista glupost. Loša veza sa osobom kojoj nije stalo do vas može promjeniti percepciju o tome kako kvalitetan odnos izgleda. Partneri se moraju dobro poznavati prije nego se odluče stupiti u ozbiljnu vezu, a kada dobro poznajete drugu osobu, tada znate i što ta osoba voli. Romantika nije odumrla, itekako živi u vezama i brakovima gdje se ljudi međusobno poštuju i vole. Samo je bitno znati što netko voli i što određenu osobu opušta. Nekome je to romantična večera uz svijeće i cvijeće, nekome drugome je to izlet u prirodu gdje ste samo vas dvoje. Pojedinci ne traže ništa više osim opuštene večeri uz omiljeni film i kokice. Male sitnice tokom dana, primjerice, da pošaljete lijepu sms poruku, dragoj osobi možete značiti puno. U osnovi, kako biti romantičan ne znači uvijek iznenađenje. Razgovor o nekim planovima za vikend ili budućnost, vašoj dragoj osobi mogu biti izuzetno romantični. Baš zato što pokazujete da vam je stalo do toga da date do znanja što vas veseli, o čemu razmišljate i želite znati što ona misli o tome.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE