Kako dobiti kreditnu karticu

Kako dobiti kreditnu karticu

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li kako dobiti kreditnu karticu?

Stjecanje financijske neovisnosti jedan je od primata i ključnih odrednica čovjekove neovisnosti uopće. Dapače, neki ekonomisti će reći da ako niste financijski neovisni, jeste li neovisni uopće? Jedna od ključnih odrednica financijske neovisnosti jest posjedovanje vlastite kreditne kartice. Ukoliko nemate izrađenu kreditnu karticu, a imate stalna primanja, utoliko će vas zanimati kako dobiti kreditnu karticu. To će biti ključan korak u stjecanju vaše financijske neovisnosti. Svaka banka nudi svojim korisnicima opciju otvaranja kreditne kartice. U moru ponuda, gdje se svaka banka otima da upravo ona dobije vas kao korisnika, vjerojatno se pitati kako odabrati najbolju banku? Na vama je da za svaku banku proučite njihove opće uvjete poslovanja, uvjete konkretnog ugovora i odaberete koja vam najviše odgovora. Što se tiče uvjeta koji obvezuju vas kao korisnika, oni su sljedeći. Najprije će se tražiti da budete zaposleni na neodređeno, što će banki dati sigurnost da ćete koristiti tu karticu biti sposobni plaćati dug. To je ujeedno odgovor na pitanje kako dobiti kreditnu karticu. Svi ostali uvjeti su čisto protokolarne tj. formalne naravi, i to ćete lako rješiti u banci prilikom otvaranja kartice.

Kako dobiti kreditnu karticu ako nisam zaposlen?

U prethodnom smo poglavlju spomenuli da ako vas zanima kako dobiti kreditnu karticu, da je jedna od osnovnih pretpostavki zaposlenost. U slučaju da niste zaposleni, a treba vam kreditna kartica, ne očajavajte, i za vas postoji rješenje. Stjecanje financijske neovisnosti i raspolaganje novcem i putem kartice trebalo bi biti nešto što je dostupni svima, a ne samo zaposlenima. Npr. ukoliko vam roditelji ili rodbina žele poslati novce. Najsigurniji oblik novčanih transakcija svakako je putem banke, a ne kuvertom preko pošte kao što se to nekada davno radilo. Ako vas zanima kako dobiti kreditnu karticu ako niste zaposleni, postoji nekoliko opcija za vas. Ukoliko ste student, utoliko mnoge banke nude razne studentske pakete po kojima možete dobiti njihovu kreditnu karticu bez da imate stalna primanja. Limit potrošnje u tom slučaju biti će vam vjerojatno manji, npr, do 300 eura, ali i dalje ćete moći zadovoljiti večinu svojih dnevnih potreba. Druga opcija su razne lepeze za mlade koje mnoge banke također nude. Stoga, dobro proučite uvjete svih banaka prije nego li se odlučite kojoj ćete se opciji prikloniti.

Kako dobiti kreditnu karticu i sve što trebate znati o tome

Iako vam je nužno potrebna kreditna kartica, morate znati određene ugovorne okolnosti prije nego što se upustite u otvaranje kreditne kartice. Iako ste saznali kako dobiti kreditnu karticu, i dalje je potrebno proučiti sve relevantne okolnosti vezane za taj postupak, jer što ste više informirani, to će te kvalitetnije odluke donijeti. Naime, primarni ključ odabira vaše kreditne kartice morat će ovisiti o vrsti proizvoda ili usluga koje ćete najčešće plaćati kreditnom karticom. Naime, ako ćete njome npr. najviše dizati nekretninu u inozemstvu, prilikom odabira kreditne kartice od ključne važnosti bi vam trebala biti naknada za podizanje gotovine, ako i rasprostranjenost vaše banke u inozemstvu. Ako pak uzimate kreditnu karticu jer želite koristiti potrošačke i razne druge kredite, obratite pozornost na visinu limita i visinu kamatnih stopa, kao i rokove otplate. Ako ćete pak koristiti karticu rijetko, probajte uzeti onu sa što nižom godišnjom članarinom. Osim što znate kako dobiti kreditnu karticu, sada znate i kako najbolje odabrati kreditnu karticu koja udovoljava vašim potrebama!
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p