Kako dodatno zaraditi

Kako dodatno zaraditi

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dodatno zaraditi novac

Svakome od nas može jako dobro doći dodatni posao. Posebice u današnjim uvjetima u kojima prevlada opća svjetska kriza i kada cijene namirnica, usluga i energenata samo rastu iz dana u dan. Zbog toga mnogi ljudi su počeki tragati za dodatnim poslom kako bi si mogli povećati svoja mjesečna primanja i kako ne bi morali strahovati oko toga kako da plate sve račune i ostale troškove. Kako dodatno zaraditi si novac možete na način da si pronađete neki dodatni posao koji možete komotno raditi uz svoj stalni posao. Postoje vam pregršt opcija po pitanju poslova. Bez obzira što vas točno zanima i kakav vam tip posla odgovara, svatko si može pronaći nešto u čemu je dobar i sviđa mu se. U nastavku ćemo vam otkriti gdje i kako dodatno zaraditi si novac, te ćemo vam prikazati sve moguće opcije poslova koji možete raditi čak i od doma bez puno umaranja i stresa!

Kako dodatno zaraditi sa strane novac

Naravno, ne postoji način da prigrabite hrpu love preko noći. To je nešto što samo postoji u filmovima i knjigama. Ali, postoje poslovi s kojima si možete fino povećati svoja mjesečna primanja. Ukoliko radite za sebe, a ne za drugoga, onda će vam trebati vremena dok vam se vaš posao ne uhoda.

Jedno od prvih načina kako dodatno zaraditi novac vam je da radite neke klasične poslove, kao što je to čišćenje domova, čuvanje djece, šetanje psa ili peglanje košulja. Iako su to već zastarjeli poslovi, i dalje su veoma aktualni i traženi. Ukoliko živite u nekom urbanom dijelu, onda biste mogli s lakoćom pronaći klijente.

Ako imate iskustva u marketingu, fotografiji ili montaži, možete si pronaći posao kao voditelj društvenih mreža, objavljivati i prodavati svoje fotografije online, ili sami biti fotograf za primjerice nekog influencera, ili pak uređivati fotografije ili videozapise za druge. Ovo je također dobar način za kako dodatno zaraditi.

Kako dodatno zaraditi uz stalan posao

Dobar način kako dodatno zaraditi novac vam je da unovčite svoje znanje. Znate li tečno neki strani jezik, jako vam dobro leži matematika, fizika ili neki drugi predmete, ili pak znate svirati neki instrument kao profesionalac? Onda je za vas odlično za održavate instrukcije.

Ujedno, ako imate svoj bicikl ili auto, možete raditi kao dostavljač hrane i namirnica za neku od vodećih dostavnih službi. Isto tako, kako dodatno zaraditi možete kao taxi vozač za poznate taxi službe. Kod njih čak ne trebate imati svoj auto već vam daju na korištenje svoj.

Možete također uložiti svoj novac u start up kompanije, digitalne valute, dionice i slično. Iako tu trebate biti strpljivi, može vam se isplatiti dugoročno.

No, ako vam treba novac odmah i sada, onda su vam brzi krediti koje vam nude kreditne kuće odličan način kako da brzo dođete do novca i riješite svaki hitni račun koji vam je nenadano iskrsnuo. Njihovi se krediti veoma lako ugovaraju preko interneta, te neće vam trebati puno papirologije. Već isti dan vam odobravaju i isplaćuju novac na vaš račun.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Što je životno osiguranje

Što je životno osiguranje

Životno osiguranje uz sebe veže mnoga pitanja i kriva tumačenja. Što je životno osiguranje i čemu ono zapravo služi? Najjednostavnije objašnjeno, cilj životnog osiguranja je financijska zaštita obitel

Kako zaraditi novac preko interneta bez ulaganja

Kako zaraditi novac preko interneta bez ulaganja

Svako vrijeme nosi sa sobom i svoja zanimanja. Naše vrijeme mogli bismo nazvati dobom informacija, dobom interneta. Na internetu se može postići zarada na milijun načina, potrebno je samo znati

Kako zaraditi 100 kn dnevno

Kako zaraditi 100 kn dnevno

Sigurno Vas neće iznenaditi činjenica da je “Kako zaraditi 100 kn dnevno” među najtraženijim pitanjima na internetu. Mnogi od nas su suočeni sa surovom financijskom stvarnošću, što mnoge

Posuđujem novac na kamatu

Posuđujem novac na kamatu

Da li se sjećate kada ste zadnji put čuli pojam beskamatna pozajmica, zajam ili kredit? Odgovor je vjerojatno ne, jer je navedeni pojam već dugo u prošlosti. Danas sve manje posuđujemo novac od