Kako pravilno gatati

Kako pravilno gatati

Kako pravilno gatati? Tarot kao vještina koja se uči.

Tarot je vještina koja se uči godinama. Svatko tko se probao baviti ovim zanatom to zna. Kako pravilno gatati je pitanje koje je teško odgovoriti u jednoj rečenici, a isto tako ne bi bilo u redu otkriti sve tajne tarot majstora odmah na prvu. Ukoliko Vas zanima tarot vještina, počnite se time baviti preko online kurseva koji Vas mogu naučiti osnovama, a zatim se udružite s ostalim tarot majstorima u Vašem mjestu kako biste skupljali dodatno znanje iskusnijih kolega. Kako pravilno gatati? Da biste gatali, morate biti spremni išćitavati tarot karte. Tarot karte se ne interpretiraju jedna po jedna, već se interpretira njihova kombinacija. Da biste u tome bili uspješni, potrebno je provesti jako puno vremena proučavajući različite kombinacije i slično. Kako biste se počeli baviti ovim zanatom, potrebno je shvatiti to kao posebnu vještinu koja se također uči godinama, a ne u roku od par tjedana. Jeste li za to spremni?

Kako pravilno gatati? Zašto su majstori tarota uvijek tako spokojni?

Kako pravilno gatati, pitate se? Što je sve potrebno da bi se postalo pravi tarot majstor? Zašto su tarot majstori uvijek tako mirni i prijatni? Jedna od glavnih karakteristika ovog posla leži u dubinskoj koncentraciji koja se postiže različitim načinima prije pravog gatanja. Kako pravilno gatati nije lako i to je posebna vještina, posebna vještina je i pripremiti se na gatanje. Postoje različite meditacije koje pomažu za bolju koncentraciju. A za što služi ta koncentracija? Naravno, služi kako bi interpretacija karata bila što temeljitija i egzaktnija. Takva koncentracija je i potrebna jer inače se može nešto krivo reći ili krivo protumačiti, što je najveća noćna mora svakog tarot majstora koji uistinu nastoji pomoći ljudima oko sebe. Ukoliko Vas zanima tarot i htjeli biste više naučiti o tome, onda je pravilno gatanje jedna od zadnjih stvari koju ćete shvatiti, a prije toga slijedi puno učenja o cijeloj vještini i postepeno učenje materije.

Kako pravilno gatati i što sve mogu saznati?

Kako pravilno gatati je pitanje koji su postavili i mnogi tarot majstori koji uče vještinu godinama! Pravilno gatanje je nešto što se ne postiže lako. Morate znati da je to baš kao i druge vještine – nešto što se uči kroz vrijeme. Interpretacija karata je jako kompleksna jer uvijek izvlačite 5 karata koje u različitim kombinacijama nešto drugo znate. Sada uzmite u obzir da postoji 50 karata u klasičnom špilu – dakle kombinacija ima beskonačno (redoslijed izvlačenja također igra vrlo bitnu ulogu. Kako pravilno gatati? Ukoliko Vas zanimaju ove vještine, prvo posjetite svog tarot majstora kako biste se bolje upoznali s materijom, a putem njega saznajte gdje možete položiti tečaj baš kao i on/ona. Postoje i razni online kursevi koji su dobra polazišna točka. Svakako ne očekujte da ćete kroz par tjedana biti dovoljno sposobni da sami sebi predvidite sudbinu. Baš kao i ostale vještine, i ova se uči godinama.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE