Kako saznati svoj sretni broj

Kako saznati svoj sretni broj

Kako saznati svoj sretni broj uz pomoć numerologije?

Numerologija se može opisati kao način proricanja budućnosti kroz brojeve. Mnogi bi se složili kako je riječ o najjednostavnijoj metodi gatanja, no iza nje se također krije određeno učenje i znanje. Numerologija je danas poznata kao znanost o brojevima, ona proučava tajno značenje brojeva, te kako oni utječu na osobnost svake osobe. Broj života, sretni broj, sudbinski broj, unutarnji broj – sve ove brojeve možemo saznati uz pomoć numerologije. Kako saznati svoji sretni broj? Danas je navedeno moguće preko raznih astroloških web stranica, kao i preko kontaktiranja astro centra.

Online kalkulatori Vam precizno mogu odrediti sretni ili životni broj, no nedostaje detaljan opis koji Vam objašnjava zašto se taj broj povezao za Vas. Ukoliko želite saznati svoji broj, savjetujemo Vam da kontaktirate astro centar. Numerolozi će Vam detaljno objasniti što krije svaki broj u Vašem životu i što Vam oni mogu donijeti. Da li se numerologija može naučiti? Odgovor je naravno! Svaki oblik vidovitosti se može naučiti ako ste spremni raditi na svojoj intuiciji i volji. Intuicija je glavni sastojak svake vidovitosti, jer naše nepogrešivo JA uvijek daje pravi odgovor.

Sretni broj i njegova uloga u našem životu

Naš sretni broj označava ono najznačajnije u našim životima. On nudi pogled u naš potencijal, pokazuje nam put kojim bi trebali koračati, otkriva stvari koje imaju moć iznenađenja. Sretni broj Vam prikazuje Vaše životne lekcije, izazove koje Vam život donosi. mogućnosti koje će Vam se ponuditi. Numerologija svaki broj shvaća ozbiljno, što ćete vidjeti i sami prilikom čitanja ili objašnjavanja pojedinog broja. Broj koji definira našu sreću donosi naše pozitivne strane – jedinstvene sposobnosti i vještine koje nam pomažu u apsolutno svim aspektima našeg života. Broj nam također pokazuje i naše negativne strane – osobni deficit, ne korištenje prilika.

Kada spojimo pozitivno i negativno, na kraju dobivamo širu sliku o nama samima i kako se zapravo ponašamo u našem životu. Da li nas otkriveni broj može odvesti na pravi put? Ukoliko ga ozbiljno shvaćamo, onda je odgovor da. Numerolozi će Vam vrlo rado objasniti kakav savjet Vam donosi određeni broj i gdje bi taj savjet bilo najbolje iskoristiti. Naravno, morate imati na umu da sami određujete svoju sudbinu, a razne metode gatanja Vam mogu samo pomoći da bolje razumjeti sami sebe.

Kako izračunati svoji sretni broj?

Ukoliko sami želite saznati svoji sretni broj, morate znati osnovna pravila. U osnovi, svaki broj od kojeg je sačinjen Vaš datum rođenja zbrajate dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. U primjeru to izgleda ovako: Datum rođenja je 17.12.1986. zbrajamo 1+7=8, zatim 1+2=3,1+9+8+6=24, zatim 2+4=6. Na kraju uzimate rezultate zbrojenog i skupa ih izračunate. 3+8+6 =17, računamo 1+7 i dobivamo sretni broj 8! 8 često predstavlja osobe koje vole brinuti o sebi, i često sebe stavljaju na prvo mjesto.

Mnogi navedene osobe smatraju sebičnima, no istina je da one ne troše energiju na nepotrebne stvari. Naravno, za detaljne analize najbolje je obratiti se vrhunskih stručnjacima u području numerologije. Numerologija nam može otkriti sve tajne naše osobnosti. Da li se sretni ili životni broj može mijenjati? Odgovor je ne. On se dobiva na temelju našeg datuma rođenja i nemoguće ga je mijenjati. Postoje razni načini za izračunavanje našeg broja, no datum rođenja je najjednostavniji proces. Ako želite saznati više na temu sretnih brojeva i numerologije, Zara tarot centar je dostupan za sve Vaše upite.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE