Kako započeti razgovor sa curom

Kako započeti razgovor sa curom

Kako započeti razgovor sa curom koja mi se sviđa?

Kad ti se sviđa cura, sasvim je normalno da baš ne razmišljaš čisto. Često premišljaš stvari i radiš od sebe budalu. Ma to je sasvim normalno, a nisi jedini kojemu se ovako nešto događa. Kako započeti razgovor sa curom? Ovisi o tome gdje si ju upoznao. Ako si ju upoznao online, onda započeti razgovor na dating stranicama mora biti originalan i moraš naći način kako ćeš se izdvojiti. Kako započeti razgovor sa curom uživo? Tada koristiš svoj karakter i karizmu. U ovom članku ćemo te naučiti što trebaš reći da te cura zamijeti, online ili offline. Uz par savjeta brzo ćemo od tebe napraviti pravog švalera koji uvijek zna šta treba reći. Prolazimo kroz online metode i offline metode. Ono što im je zajedničko je činjenica se moraš istaknuti – kako ćeš to napraviti ovisi samo o tebi. Moraš znati koje su ti jake strane i na te karte ćeš igrati.

Kako započeti razgovor sa curom ako ju upoznajem online? Istakni se!

Online razgovori uvijek počinju isto – prvom porukom. Kod online upoznavanja nema drugog načina – sve što možeš napraviti je poslati tu prvu poruku i tu se moraš istaknuti. Prva poruka ne smije, ali ne smije biti generička i obična. Ako napišeš: “Bok šta radiš? “, “Bok, kaj ima? ” – niti ne zaslužuješ odgovor. Ako napišeš nešto poput: “Imaš dobro dupe. “, “Hoćeš doć kod mene, moja adresa je xyz, a broj mobitela je 09x.. ” – ne zaslužuješ odgovor. Muškarcima baš nije često jasno da žene dobijaju takvih uleta 100 dnevno i da prije ili kasnije svaka na takve ulete ogluši. Kako započeti razgovor sa curom online? Istakni se – napiši nešto drukčije. Komentiraj nešto što je napisala u profilu i udari direktno u glavu. Ako je napisala da voli pse – napiši joj odmah da imaš i ti psa i pošalji sliku sebe i svog kućnog ljubimca. Kako započeti razgovor sa curom? U online svijetu bitno je istaknuti se.

Kako započeti razgovor sa curom na prvom spoju?

Kad je u pitanju offline svijet, dakle van internetskih nickova i tipkovnica, onda igraju i druga pravila. Tu moraš pokazati neke manire da pokažeš curi da nisi idiot, moraš igrati na svoje jake karte. Ako si zgodan, onda ti se kiksevi i opraštaju, ali nemoj se igrat vatrom. Ako vidiš da je u pitanju neka fina cura koja je sasvim na mjestu, probaj pogoditi na temelju prvog dojma što njoj paše. Ako je u pitanju neka cura koja odiše avanturističkim duhom, možda je super da ju nakon kave odvedeš na neki spontani nastavak spoja. Tipa saznaš da jako voli neke kulturološke manifestacije tipa kina, izložbe ili nešto slično i odmah joj ponudiš da ju odvedeš još nekamo. Nekad će ti se to činiti jako jednostavno, no znaj da je ona sigurno primijetila da ju slušaš i da joj pokušavaš ugoditi, a svaka žena to voli. Kako započeti razgovor sa curom? Ako nisi siguran što napraviti, uvijek možeš nazvati hotline i ispraksati se tamo. Kako započeti razgovor sa curom je vještina koju ćeš prije ili kasnije usavršiti.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE