Kako zavesti oženjenog čovijeka

Kako zavesti oženjenog čovijeka

Kako zavesti oženjenog čovijeka, ljubav ne pita

Svi znamo kako je ljubav jedan od najljepših osjećaja na svijetu. Ljubav često ne bira ni vrijeme ni mjesto a kamoli osobu u koju ćemo se zaljubiti. Mnoge žene znaju što žele u muškarcu, ako ne u potpunosti onda barem par sitnica. Željeli mi to priznati ili ne, oboje i muškarci i žene imaju svoj tip osobe u koji se zaljubljuju. Što kada je osoba u koju ste zaljubljeni u braku? Oženjen muškarac i muškarac koji nije u braku su dva različita stava i zahtijevaju svakako drugačiji pristup. Kako zavesti oženjenog čovijeka koji već ima sve? Ako se već družite s njim, znači da vas je već primijetio i da potencijalno možda već i mašta o vama. Mnogi misle da ako je netko oženjen da je ta osoba napravila svoj izbor, no nažalost istina je da svatko od nas doživljava razne krize i danas je varanje postalo normalna stvar. Da li biste si trebali nabijati grižnju savjesti ako se pitate kako zavesti oženjenog čovijeka? Odgovor je i da i ne. Zapamtite za sve je potrebno dvoje.

Kako zavesti oženjenog čovijeka, zavođenje

Ako ste se zaljubili ili ako gajite jaku požudu prema oženjenom muškarcu, vi u njemu vidite ono što želite u muškarcu. Mnoge žene žele muškarca koji zna što želi, koji je odgovoran i brižan, a mnogi takvi su u braku i očevi. Kako zavesti oženjenog čovijeka? Prvo bi bilo poželjno da s oženjenim muškarcem popričate, da kroz razgovor probate shvatiti malo više što voli. Svakako nabacite indirektnog flerta i gledajte njegovu reakciju, ako je reakcija osmijeh znači da ima mjesta za nešto više. Oženjeni muškarci većinom ne padaju na osnovne stvari, oni vole žene koje će ih poslušati, biti tu za njega, nasmijati ga. Što ako to sve ima sa ženom? Da sve navedeno ima sa ženom, ne bi sjedio s vama na kavi. Kada ste skupa pitajte ga o njegovom danu, ako je nešto loše primite ga za ruku ili dotaknite obraz, tako mu dajete do znanja da ste tu za njega. Budite samouvjereni u njegovoj blizini, tako mu dajete do znanja da ste svjesni sebe kao osobe i da uvijek znate što želite i kako to dobiti. Kako zavesti oženjenog čovijeka je korak po korak proces koji će zahtjevati ponekad mnogo strpljenja. Budite vi prva koja će ga pozvati van, odaberite male i ugodne ambijente za druženje. Što se više družite, postepeno će vam se krenuti sve više otvarati i druženja u malim i ugodnim ambijentima mogu lagano postati stvar prošlosti.

Kako zavesti oženjenog čovijeka, polako ali sigurno

Mnoge žene griješe u tome što nemaju dovoljno strpljenja. Nakon primjerice lijepog druženja u kafiću šalju poruku kako je bilo divno i kako ga jedva čekaju opet vidjeti. Da, lijepo je muškarcu dati do znanja da vam je bilo lijepo, no zapamtite da je bitno da ne ostavite dojam potrebite žene. Kada se muškarci i žene odluče na varanje, oni u svojim ljubavnicima traže mir i bijeg od svakodnevnog stresa, tako da je bitno da u startu budete što manje napasni. Slanje poruka, slanje golišavih fotografija vam može pomoći u ostvarenju vašeg cilja, ali pitanje je kakav ste dojam s time ostavili? Još važnije, riskirate da žena muškarca kojeg zavodite sazna. Kako zavesti oženjenog čovijeka je zaista igra strpljenja i volje. Iako vi znate da je muškarac kojeg želite oženjen, sigurno će doći vrijeme u nekom djelu razgovora kada će vas on upitati da li ste svjesni da je on oženjen. Nemojte se ustručavati reći da znate i da vam se svejedno sviđa. Mnogi oženjeni muškarci žele biti u redu s činjenicom da ćete vi znati da ste ljubavnica. Mnoge žene ne mogu biti na drugome mjestu, tako je od iznimne važnosti da u početku odnosa definirate vaše želje i očekivanja. Kako zavesti oženjenog čovijeka je mogli bi reći lako, ali kako održavati vezu s oženjenim muškarcem i nije.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE