Kredit bez platne liste

Kredit bez platne liste

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kredit bez platne liste

Svakome od nas se može dogoditi situacija gdje nam je potreban pozamašan iznos novca i to pod hitno, a ne znate kako da do njega dođete. To je nešto na što me možemo bap utjecati, no ono što definitivno možete napraviti je da uvijek imate spreman plan B po pitanju toga. Današnje financijsko tržište se zadnjih nekoliko godina jako proširilo te su nove financijske institucije se pojavile, a tako među njima i kreditna kuća koja nudi najbolje rješenje po pitanju kreditiranja. Njihov kredit bez platne liste vam omogućava da dođete do kredita u kratkom roku nez gnjavaže i traćenje vremena. Sada si možete bez problema osigurati potrebna novčana sredstva kada god vam to treba. Kredit bez platne liste je jedna od najboljih rješenja kada više nemate opcija kako da dođete do novca. U takvoj situaciji vam ova vrsta kreditiranja može itekako dobro doći jer si možete za čas posla osigurati dodatni izvor novca.

Gdje se može dobiti kredit bez platne liste

Nema više potrebe da se mučite s dugovima i računima jer sada uz kredit bez platne liste možete veoma brzo doći do potrebnog novca kada god da vam je to potrebno. Znamo da nije zgodno kada vam se dogodi neki neočekivani trošak, posebice kada loše stojite financijski. Često čovjek napravi kada im je potrebno brza posudba novca pokušaju pitati svoju najbližu obitelj ili prijatelje za novac, no često i oni prolaze kroz sličnu situaciju. Dok a druge strane banka u današnjem dobu slabo daje kredite, posebice ako ne ispunjavate sve njihove uvjete. Zato je kreditna kuća omogućila svojim klijentima novi način kako da bez puno stresa i muke dođu do potrebnog novca. Uz njihov kredit bez platne liste možete bez problema doći do novca. Od uvjeta jedino što trebate ispunjavati je da imate redovna primanja i uredan tekući račun, dok od dokumentacije će vam samo trebati vaša važeća osobna iskaznica.

Kako se ugovora kredit bez platne liste

Sada više nema gnjavaže oko ugovaranja kredita, jer je kreditna kuća omogućila najjednostavniji način kako da dođete do novca. Njihov kredit bez platne liste kao i sve ostale kreditne proizvode možete u samo par klikova ugovoriti preko njihove web stranice. Na vama je samo da ispunite njihov kratki prijavni formular i predate im sken svoje osobne iskaznice. Kreditne kuća je poznata da brzo ugovora, odobrava i isplaćuje kredite. Čim zaprime vaš zahtjev oni će se odmah baciti na posao, te vam u najkraćem mogućem roku vam odobriti i isplatiti kredit bez platne liste na vaš navedeni tekući račun. Dobivena sredstva možete u bilo koje svrhe iskoristiti, jer je njihov kredit nenamjenske prirode te nema u sebi određenu namjenu. Zbog toga ih mnogi ljudi vole ugovarati jer mogu novce potrošiti kako žele bez da moraju o svrsi kredita navesti prethodno u ugovoru. Zato, kada se sljedeći put nađete u situaciji da vam treba dodatni novac, obratite se kreditnoj kući za pomoć.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p