Mjesec u znakovima zodijaka

Mjesec u znakovima zodijaka

Mjesec u znakovima zodijaka – ovan, bik, blizanci, rak

Mjesec u znakovima zodijaka možete upoznati koristeći se raznim kalkulatorima koji su dostupni online i koji će vam pokazati u kojoj se poziciji nalazio mjesec u trenutku Vašeg rođenja. Bez daljnje zadrške, pozabavit ćemo se astrologijom kroz mjesec u znakovima zodijaka.

Mjesec u Ovnu – hrabri ste i kompetitivni te vas najviše raduju novi izazovi. Često ste nestrpljivi i potrebni su vam stalno novi izazovi. Najjači ste kada branite svoje voljene i želja za pomoći drugom je uvijek jaka, Vama život nikada nije dosadan.

Mjesec u Biku – imate potrebu za sigurnosti što se tiče doma, ali i financija. Volite kontrolu te iako se naizgled činite opušteni zapravo preispitujete sve postupke ljudi oko vas. U vezama ostvarujete veliku fizičku povezanost te su vam odnosi u spavaćoj velo zanimljivi. Moglo bi se reći da želite ostaviti jako dobar dojam.

Mjesec u Blizancima – mjesec u blizancima znači da jako volite zabavu i čak se njome volite toliko zaokupiti da zaboravite sve ružne stvari u životu. Iako ste dragi i darežljivi neki će vas možda smatrati hladnima jer ne volite pokazivati osjećaje.

Mjesec u Raku – Mjesec je gospodar raka. Stoga ste vrlo suosjećajni, ali i osjećajni. Volite skupljati stvari, ne samo materijalne već i emocionalne. Vrlo ste povezani s ljudima i vaša mreža poznanika vrlo je velika. Kako u poslu, tako i u ljubavi, vrlo ste odani.

Mjesec u znakovima zodijaka – lav, djevica, vaga, škorpion

Pročitajte u nastavku Mjesec u znakovima zodijaka odnosno lava. djevice, vage i škorpiona.

Mjesec u Lavu – emocionalni život vam je strastven. Osjećaji vam variraju poput sinusoide i život vam je ispunjen dramom i uzbuđenjem. Entuzijastični ste i željni pomoći drugima te vas svi koji vas dobro upoznaju žele za prijatelja. Iako naizgled puni samopouzdanju, dosta vam je stalo do tuđeg mišljenja. U vezama ste jednako dramatični i strastveni.

Mjesec u Djevici – imate jak unutarnji glas te jaku tendenciju da osuđujete i kritizirate, prvenstveno sebe. To vas čini perfekcionistom te često imate potrebu ispravljati druge. U vezama ste često velika podrška svojoj boljoj polovici kojoj uvijek možete popraviti dan.

Mjesec u Vagi – volite se intelektualno izražavati te racionalno i logički objašnjavati svoje stavove što vas možda naizgled čini hladnima u očima drugih. Međutim, mjesec u znakovima zodijaka odnosno kod Vage često znači da iako takta u odnosu prema drugima, da ste šarmantni i komunikativni, zapravo se radi o maski koju nosite pred drugima. Veći ste cinik nego što većina misli. U vezama ste vrlo romantični pa čak i idealizirate odnose.

Mjesec u škorpionu – snažni ste i intuitivni. Dobro prepoznajete motive drugih ljudi. Velo ste radoznali i u potrazi za novim znanjem ne prežete ni ped čime. U vezama volite kontrolu što vas ponekad može činiti vrlo ljubomornima.

U slučaju ako ste zainteresirani za detaljniju astrologiju i pojašnjenja definitivno se preporučuje Astrofon21.

Mjesec u znakovima zodijaka – strijelac, jarac, vodenjak, ribe

Pročitajte u nastavku Mjesec u znakovima zodijaka i to strijelca, jarca, vodenjaka i riba.

Mjesec u Strijelcu – emocionalno ste jednostavni na način da nemate ekstremne reakcije te volite živjeti u trenutku. Kod vas je što na umu to na drumu. Unatoč tome, u dubini ste veliki mudrac i filozof koje zanimaju velika pitanja života. U vezama ne volite biti pod povećalom te trebate svoj prostor i slobodu.

Mjesec u Jarcu – ne pokazujete previše osjećaje. Po prirodi ste oprezni i rezervirani te se zbog toga nekada činite hladni. od svih znakova Mjeseca, vi ste najstroži prema sebi. U vezama ste ambiciozan i prisutan partner koji ne traži samo ljubav nego pravog životnog partnera u svim područjima života.

Mjesec u Vodenjaku – uvijek poseban, sa izraženom osobnošću, uvijek drugačiji od drugih. Društven s velikom mrežom poznanika od kojih su samo rijetki bliski. Vaše emocije čuvate samo za sebe, a iskrenost je Vaša supermoć. U vezama ne osuđujete, ali tražite dobru komunikaciju.

Mjesec u ribama – nježni, simpatični, kreativni i osjećajni. Vi ste otvorena knjiga kada su u pitanju emocije i lako ih prepoznajete i kod drugih ljudi. Unatoč tome, imate svoje granice te ćete presjeći svako odnos koji se kosi s Vašim emocijama. U vezama ste brižni i dragi te često stavljate potrebe svojeg partnera ispred svojih. Vjerujte više u sebe.

Zaključno, mjesec u znakovima zodijaka ima vrlo istaknutu ulogu. Iako nije planet, u astrologiji mu je priznata jednaka važnost.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE