Prevarila sam muža

Prevarila sam muža

Prevarila sam muža, kako dolazi do varanja

Istina je da i muškarci i žene varaju podjednako. Mnoge statistike tvrde da su žene čak i nešto više nevjerne kada im se za to pruži prilika, ali koji su razlozi? Razlozi za priznanje prevarila sam muža mogu biti brojni, a često proizlaze iz činjenice kako se ne radi na održavanju braka. Brak je zajednica između muškarca i žene gdje jedan drugome vječno obećaju sebe i u dobru i u zlu. Kako onda dolazi do varanja? S brakom kreće novi život, ali i na jedan način ubija se stari. Mnogim ženama ovo zna predstavljati problem. Muškarci žele sigurnost, i upravo to dobivaju s brakom, dok žene mogu ponekad patiti za pažnjom drugih muškaraca i osjećajem da više nisu poželjne. Brak je sigurna luka, i često oboje partnera se prestanu truditi kako bi održavali brak zanimljivim, i tu dolazi nažalost do toga da se žena odluči na prevaru. Prevarila sam muža je često izjava koju će prvo čuti najbolja prijateljica.

Prevarila sam muža, što sada

Nije nužno da ljudi koji varaju osjećaju grižnju savjesti. Žene kada varaju pretežito jako dobro razmisle o tome i kako to potencijalno može utjecati na njih, tako da možemo reći da varaju promišljeno. Kada upitate žene zašto varaju odgovori su od: Udala sam se premlada, mislila sam da sam zaljubljena, željela sam drugačiji život. Prevarila sam muža, i što sada? Mnogima priznanje ne dolazi u obzir kako ne bih srušile sve što su do sada gradile sa svojim mužem. Priznanje varanja može biti teška stvar, no to je jedina ispravna stvar kako bi se došlo do traženih odgovora što nije funkcioniralo u braku. Svaka tajna jednom ugleda svjetlost dana, tako da i ako varate i krijete to budite svjesni da jednom će se istina otkriti. Što nakon prevare jedino zna osoba koja je počinila prevaru. Prevarila sam muža je teško priznanje koja zahtjeva ozbiljan pristup, jer nažalost nije u pitanju samo život žene koja vara nego i njenog muža i potencijalno djece i ljubavnika.

Prevarila sam muža, kako priznati

Najteži dio nakon priznanja prijateljici ili nekome bližem prevarila sam muža je zapravo priznati i mužu prijevaru. Priznanju treba pristupiti ozbiljno i onako kako se žena osjeća. Lažne emocije nikome ne pomažu. Žene koje nemaju grižnju savjesti prešutjet će prevaru i nastaviti normalno sa životom, svjesne da su trebale avanturu kako bi se opet osjećale bolje i poželjnije. Što kada je žena jedna od onih koju savjest grize? Prevarila sam muža ili prevario sam ženu nikad nema opravdani razlog, no smisleni razgovor može pomoći otkriti zašto je do navedenog došlo. Što statistike kažu o varanju u braku? Statistike kažu da žene više varaju u braku i da isto tako više priznaju nego muškarci. Žene koje su bile pitane da li su ikada varale muškarce su odgovorile potvrdno i navele razlog zašto su to učinile, većina ih je zatražila rastavu, dok je manji broj ostao u braku i tvrdi da je varanje pomoglo odnosu.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE