Privatna pozajmica novca

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna pozajmica novca

Što je privatna pozajmica novca i kako se prijaviti za nju?

Privatna pozajmica novca je novac koji posuđujete za bilo koju svrhu, uključujući konsolidaciju duga, neočekivani medicinski račun, novi aparat, odmor ili čak studentski kredit. Vraćate novac natrag uključujući mjesečne rate kamata tijekom vremena, obično dvije do pet godina, većina osobnih kredita je neosigurana, što znači da nisu osigurani kolateralom. Kamata koju plaćate iskazuje se kao godišnji postotak (APR). Prosječni APR na osobni kredit od lipnja 2019. godine iznosi 9, 41%, no može se kretati od 6% do 36% ovisno o vašoj kreditnoj sposobnosti, uključujući pregled Vašeg dohotka, dugova i kreditne ocjene.

Postoji mnogo koraka da se kvalificirate za privatnu pozajmicu novca, s tim da prvi bude kako bi bili sigurni da je to ispravno za vas. Primjerice, ako želite posuditi novac za preuređenje kuće ili kupnju automobila, kredit za vlastiti kapital ili kredit za auto može doći s nižom kamatnom stopom. Za razliku od neosiguranih osobnih kredita koji se temelje isključivo na vašoj kreditnoj sposobnosti, ove kredite osigurava dom koji želite popraviti ili automobil koji želite kupiti. Iako se plaćanje obiteljskog odmora ili konsolidacija duga uklapa u kategoriju osobnog kredita, možda želite provjeriti i početnu APR kreditnu karticu od 0%. Međutim, ako krenete tim putem, budite sigurni da možete isplatiti saldo prije isteka stope od 0%. Privatna pozajmica novca stoga treba biti zadnja opcija!

Kada je u pitanju privatna pozajmica novca odlučite koliko želite pozajmiti!

Privatna pozajmica novca je jedan specifičan ugovorni odnos kod kojeg nekoliko stvari morate imati na umu. Sjeti se da kada posudiš novac, ne vraćaš samo originalni kredit. Osim te 0% kartice, plaćene na vrijeme, također plaćate kamate ili „stanarinu” na novac koji posuđujete. Nema razloga da plaćaš kamate na novac koji ti ne treba, pa samo posudi ono što je potrebno. S druge strane, ako posuđujete manje nego što vam je potrebno, možda ćete biti prisiljeni okrenuti se skupljim izvorima kredita u posljednjem trenutku. Konačno, pobrini se da si platiš iznos koji posuđuješ. Nema ništa gore od precjenjivanja sebe financijski Ako je najbolja stvar bi bilo čekati neko vrijeme dok se tvoje financije ne poboljšaju. AKo se ne poboljšaju i ako nemaš drugo rješenje, privatna pozajmica novca onda postoje jedina izgledna opcija. U tom slučaju, ono što trebaš napraviti jest naći pouzdan i siguran izvor za takvu pozajmicu, a ne okrenuti se opcijama poput oglasa na cestama za brzu gotovinu koju daju lihvari.

Privatna pozajmica novca i kreditna sposobnost

Budući da se osobni krediti u velikoj mjeri oslanjaju na vašu kreditnu sposobnost, prije prijave provjerite kreditne rezultate i pribavite ažurirana izvješća o kreditima od svake od tri glavne agencije za izvješćivanje o kreditima – Equifax, Experian i TransUnion. Niti jedna od ovih akcija neće utjecati na vašu kreditnu sposobnost ili kreditnu ocjenu. To se događa samo kada se prijavite za kredit i zajmodavac čini ono što je potrebno da vam izda kredit. Izvješće o kreditu možete dobiti od svake od vodećih agencija za izvješćivanje jednom godišnje posjetom AnnualCreditReport. com. Brojne kreditne kartice i kreditne tvrtke pružaju besplatnu mjesečnu kreditnu ocjenu jedne ili više vodećih agencija za izvješćivanje o kreditima. Usluge kao što su Credit Karma nude besplatne kreditne ocjene, kreditna izvješća i druge financijske usluge. Neki, kao što je Credit Karma, su zapravo besplatni. Drugi nude besplatnu procjenu, a potom naplaćuju naknadu koja je u tijeku. Svoju kreditnu ocjenu možete platiti i od agencija za izvješćivanje o kreditima ili od drugih online trgovaca. Privatna pozajmica novca pretpostavlja da najprije znate kakva vam je kreditna sposobnost. Ako znate jeste li i koliko kreditno sposobni, privatna pozajmica novca će se dati po točno određenoj kamati koja odgovara vašoj kreditnoj posobnosti i vi ćete to moći kontrolirati. Takve pozajmice mogu biti i razne brze pozajmice, samo vodite računa da takve kredite uzimate iz pouzdanih izvora.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p