Znakovi horoskopa koji se nikako ne slažu

Znakovi horoskopa koji se nikako ne slažu

Horoskopski znakovi i njihovo međusobno slaganje

Kod upoznavanje nove osobe često nas zanima što je u horoskopskom znaku. “Što si u horoskopu” se tako puno puta postavlja iz puke znatiželje, ali ono nam može otkriti itekako puno. Znamo kako se neki znakovi zodijaka slažu bolje, neki lošije. Pitate se zašto? Znakove dijelimo prema četiri različita elementa: Vatra gdje pripadaju Ovan, Lav i Strijelac. Vodu gdje pripadaju Rak, Škorpion i Ribe. Zemlja gdje pripadaju Bik, Djevica i Jarac. Zrak gdje pripadaju Blizanci, Vaga i Vodenjak.

Kako će se određeni znak slagati s drugim će ponajviše ovisiti o kompatibilnosti njihovih elemenata kojima pripadaju. Kada pričamo o samoj kvaliteti znakova, ovdje postoje tri vrste: Kardinalna u koju pripadaju Ovan, Rak, Jarac i Vaga. Fiksna u koju pripadaju Lav, Škorpion, Bik i Vodenjak. Promjenjiva u koju pripadaju Strijelac, Riba, Djevica i Blizanci.

Kakvoća znakova će ukazati na njihov temperament, također će pokazati kakvi su u rješavanju problema i kako reagiraju. Astrolozi su davnih dana odredili koji se horoskopski znakovi nikako ne slažu, ali isto tako pronašli su i savršene spojeve. Imajte da umu da kada vas netko pita što ste po horoskopu da se iza tog pitanja krije određena namjera.

Horoskopski znakovi koji se ne slažu

Često tražimo idealne partnere po horoskopskom znaku, ali da li znate koje znakove trebate izbjegavati? Kaže se kako se suprotnosti privlače, ali ako ćemo gledati po horoskopu možemo zaključiti kako je to slučaj samo kod sličnosti. Sličnosti se privlače, što je razlog zašto su mnogi sretni parovi zapravo istinski sretni. Svaki horoskopski znak ima svoje mane i prednosti, zato je bitno proučiti koje se mane i prednosti slažu s vama a koje ne. Koji horoskopski znakovi nisu kompatibilni?

Ovan i jarac – Ovnovi slove kao zabavan i impulzivan znak, što se nikako ne slaže s odgovornim Jarcima koji vole imati kontrolu nad svime. Bik i Vodenjak – Bikovi su često tvrdoglavi i dosta oštri dok je Vodenjak energičan i entuzijastičan. Bikovi se često bore s prigodom na neovisnu prirodu, dok Vodenjak nije znak od komfora. Blizanci i Ribe – Blizanci su slobodne duše ali ne vole duboke osjećaje, dok su Ribe jedne od najosjećajnijih znakova u horoskopu. Ovo često radi veliki rascjep među znakovima što dovodi do njihove nekompatibilnosti.

Rak i Ovan – Rakovi su osjetljivi i imaju hladnu i promišljenu glavu, dok su Ovnovi entuzijastični i žele sve. Ugodnost i opuštenost je nemoguća. Lav i Bik – Lav je sam po sebi veoma vatreni znak koji ne podnosi lijenost, dok je Bik više opušteni znak. Ovdje se javljaju problemi s rizikom i komforom. Djevica i Blizanci – Djevice vole sebi slične, a Blizanci često mogu dovesti Djevice do granica koje one ne vole. Ne postoji zajednička crta u razumijevanju. Vaga i Rak – Vage žele ravnotežu u svemu, dok Rakovi često ignoriraju sve i idu svojim pravcem. Ovakva veza neće imati sklada.

Škorpion i Lav – Škorpioni su uvijek u pravu, a Lavovi ne podnose da je netko iznad njih. Ovdje će često dolaziti do sukoba vezano za moć. Strijelac i Djevica – Strijelci nisu od pritiska, dok Djevice u svemu uvijek traže savršenstvo. Ovdje dolazi do očekivanja koja dovode do kraja veze. Jarac i Vaga – Jarci vole strukturan život, dok Vage ne vole režim nad njima. Često dolazi do osjećaja gušenja. Vodenjak i Škorpion – Vodenjak voli neovisnost i svijet mašte, dok Škorpion ne voli ležernost. Različiti pogled na život je kraj ovakve veze. Ribe i Strijelac – Ribe su emocionalne i duhovne, dok Strijelci više vole stvarnost. Dolazi do problema u razumijevanju. Kao što možemo vidjeti svi znakovi imaju svoje mane i prednosti.

Horskopski znakovi koji se slažu

Sam horoskop nas uči da možemo i ne moramo ostvariti dobar kontakt s određenih horoskopskim znakom. Što određuje našu kompatibilnost s nekim drugim horoskopskim znakom? Prvenstveno naša sličnost, ali i mane. Uvijek tražimo osobu s kojom se možemo nadopunjavati, ali pod uvjetom da je ovdje prisutno više prednosti. Tako će se primjerice horoskopski znakovi koji slove kao perfekcionisti bolje slagati sa znakom koji voli također voli detalje, nego sa znakom koji ne obraća pažnju na detalje.

Koji se horoskopski znakovi najbolje slažu? Ovan se ne plaši prepreka i izazova, oni prvo djeluju pa tek onda razmišljaju. Najbolje mu odgovaraju Lav, Strijelac i Vaga. Bik je razuman, pouzdan i praktičan znak koji voli komfor i biti tvrdoglav. Najbolje mu odgovaraju Djevica, Jarac i Škorpion. Blizanci su prilično nepredvidljivi i komplicirani, ali su isto tako i karizmatični i poletni. Najbolje im odgovaraju Vaga, Vodenjak i Strijelac. Rak je kompleksan i nedokučiv, ali isto tako i veoma emocionalni i maštoviti. Najbolje mu odgovaraju Škorpion, Ribe i Jarac.

Lav je vođa i voli biti u centru pažnje, veoma su strastveni i veseli i orijentirani na cilj. Najbolje mu odgovaraju Ovan, Strijelac i Vodenjak. Djevica je praktična, analitična i marljiva, krasi ju metodički pogled na život. Najbolje joj odgovaraju Jarac, Bik i Ribe. Vaga je miroljubljiva i voli društvo, traži ravnotežu kako bi se osjećala dobro. Najbolje joj odgovaraju Blizanci, Vodenjak i Ovan. Škorpion je miran i sabran, ali dolazi s dozom mističnosti koja je mnogima privlačna. Najbolje mu odgovaraju Rak, Ribe i Bik.

Strijelac voli slobodu i svoje vrijeme vani i nisu dobri u prihvaćanju kritika. Najbolje mu odgovaraju Ovan, Lav i Blizanci. Jarac je marljiv, ozbiljan i discipliniran znak koji ima velikodušnu narav. Najbolje mu odgovaraju Djevica, Bik i Rak. Vodenjak je znak koji traži stalnu mentalnu stimulaciju jer mu brzo sve dosadi. Najbolje mu odgovaraju Blizanci, Vaga i Lav. Riba je kreativna i nježna i isto tako veoma intuitivna. Najbolje joj odgovara Rak, Škorpion i Djevica.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE