Kako vratiti dugove

Kako vratiti dugove

Zatražite kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 19.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako vratiti dugove, mučno pitanje

Što nam je činiti i kako vratiti dugove kada nemamo dovoljno novaca? Ova pitanja si često postavljaju mnogi građani koji se nalaze u situaciji iz koje ne vide jasan izlaz. Danas je nažalost ovo čest scenarij kod mnogih od nas, primanja nam nisu dovoljna da nam prate rashode, plaće pokrivaju točno životne troškove i ne ostaje novaca za staviti sa strane. Cijene života neprestano rastu, dok plaće stagniraju ili se smanjuju. Kako bi pokrpali svakodnevne troškove ulazimo u dugove, najčešće one prema bankama. Gotovo nema osobe koja nije u minusu na kartici ili koja se ne služi s više kartica. Kako vratiti dugove kada nemate dovoljno primanja je mučno pitanje koje zahtjeva odgovor koji može zadovoljiti sve. Prvi plan k oporavku je svakako da napravite vlastiti troškovnik ili financijski plan u kojemu ćete navesti sve svoje prihode i rashode. Kako ovo pomaže? Kada vidite novac s kojim raspoređujete i troškove života na papiru bit će vam jasnija slika gdje možete malo stisnuti ili gdje možda previše trošite. Vraćanje dugova zahtjevat će od vas da ste upoznati sa svojim novim financijama. Prije bilo kakvog odlaska u financijsku instituciju i potražnje primjerice zajma ili kredita bitno je da znate da li imate dovoljno novaca s kojim možete raspolagati bez dodatnih problema.

Kako vratiti dugove, odlazak u banku

Kada su u pitanju dugovi, krediti i ostala poslovanja takvog tipa normalno je da vam banka kao financijska institucija prva padne na pamet. Što ako ste dužni banci? U tom slučaju vi i banka se nalazite u istoj vreći. Dužnik koji iskreno priznaje svoj nedostatak novaca banci ne pokušava izvući više novaca već pronaći rješenje koje će zadovoljiti obje strane. U navedenom slučaju kada dužnik priznaje banci svoju financijsku nemoć banke ponekad nude blagu vrstu koncesije. Što ako ste uzeli poveći zajam kojeg ne možete više otplaćivati? Ako ste do nedavno bili redovni platitelj, s bankom je u ovom slučaju lakše sklopiti dogovor o odgodi plaćanja. Naravno, nećete moći izbjeći izračunavanje kamata za zajam za te mjesece, ali pozitivno gledate naprijed da će se vaša financijska situacija znatno popraviti. Na pitanje kako vratiti dugove banka nudi razne odgovore, odgovori su bazirani na vrsti duga kojeg imate prema banci. Možda vam je situacija obrnuta, možda imate dug prema nekome drugome i tražite od banke financijsku pomoć u obliku kredita, tada morate znati da vam dugovi mogu predstavljati itekakav problem pri određivanju kreditne sposobnosti. Kako vratiti dugove nikada nije jednostavni pothvat, no razmatranje solucija je prvi korak pri izlasku iz njih.

Kako vratiti dugove, kreditne agencije

Financijske institucije su prva mjesta koja posjećujemo kada su u pitanju financije. Kreditne agencije su danas razni online zajmodavci koji nude razne načine kako vratiti dugove pomoću brzih kredita ili pozajmica. Iako se mnogi boje nebankarskih institucija, one su prve prepoznale potrebu za pružanjem brzog novca građanima kojima je on najpotrebniji. Brzi krediti često služe kao novac s kojim se vraćaju dugovi, ono što ih čini jednostavnima je njihov iznos od nekoliko tisuća eura i kratki rok otplate što ih čini savršenima za one koji ne žele još jednu financijsku obavezu. Kredite agencije za razliku od banaka vas neće pitati za što vam treba kredit, također ih ne zanima vaša kreditna sposobnost i koliko ste u dugu, jedino je bitno da imate dovoljno prihoda da možete otplatiti posuđeni novac. Kako vratiti dugove pomoću brzih kredita? Postupak je jednostavan, treba vam samo nekoliko minuta vremena i brzi internet. Registracijom na stranicu online zajmodavca ćete biti upoznati s koracima koje morate napraviti kako bi isplata bila na vašem računu za svega 15 minuta. Imajte na umu kako ovdje sami određujete iznos kredita kojeg želite i sami određujete rok otplate, ovdje vam želimo naglasiti kako je dobro napraviti ono što smo naveli na početku teksta a to je vlastiti troškovnik ili financijski plan. Naravno, nažalost nikada ne znamo kada nam se financijska situacija može pogoršati ili poboljšati, no bitno je da znamo da opcija za rješavanje dugova ima.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

Kako koristiti kredit za poboljšanje doma?

### Kako koristiti kredit za poboljšanje doma: Planiranje i priprema

Kada razmišljate o tome kako koristiti kredit za poboljšanje doma, prvo je potrebno pažljivo planirati i pripremiti se za cijeli p